Mom046 Mom092 Valla cok rahat aldım yoğunluk olmasına rağmen şaşırdım iyi ki biraz daha geç gitmişim ve genelde hep yaşlı olgun teyzeler bebek alışverişi yaptı hiç kendim gibi hamile göremedim. 😁
Mom092 mucizemucize17 ayyy o kutu ne guzelmis burda yoktu 🥴 hicbsey yokki burda nasil bim bide vip olacak puuu😂😂
mucizemucize17 Mom092 15 tiydi bide kutu büyük içi falan mama tabağı nolcak çok tatlıydı dayanamadm 😂kocam beni mahfetcek kızıyo bi sene kullancak acele etme diyo ama ben dinler miyim asla😂😂😂
maria12 Ben de anne yanı, mama sandalyesi, bebek bornozu, uyku tulumu, nevresim takımı ve zıbın aldım 😍
Hazalveannesi Mom092 yok bebegim yaa olmuyo zaten fotoğrafta çok atmak istemiştim onuda becerememistim😔neyse zaten 15 gün kaldı doğuma çıkarım uygulamadan büyük bi ihtimal🤷♀️🤷♀️🤗🤗yinede teşekkür ederim canim
Hazalveannesi Mom092 insallah canım hayırlı hayırlı gel insallah🤲dün sancım var di nst ye girdim sancı çıktı insallah 25 ini görürüz🙋♀️🎈🤱🤱
Tugce1803 Mom092 aldım 1 tane gelmiş🙄 o koca adamlar kirli sepeti almaya gelmiş şok oldum ya hemen kaptım bi tane bebeğin odasına😂
Mom092 Tugce1803 hahahha Allaahimm 😂😂😂 sabah sabah iyi gulduk amcalarin sayesinde 😂 iste bizim buraya da bitane gelmis ben gtmeden once satilmis hatta kasiyere sordum ozellikle bitane geldi az once teyzenin biri aldi valla sansiniza kusun dedi bi guldu kasiyerde 😂 teyzeeee gogus pompasiyla niydecen kurban oluyum dye bagiracaktim arkasindan 😂 iyi bari sanslisin gittigine degmis ben usudugumle kaldim 😂
Mom092 Hazalveannesi yaaa saglikla gelsin insallah canim. Bebegin karninda toplaniyomu hic benm 32 den beri asiri toplaniyo sormayida unuttum doktora 😂 neyse carsamba randevum var yine sorarim
Tugce1803 Mom092 😂😂öyle deme o teyzeler gelinleri için geliyomuş en öndeki teyzeye niye geldin dedim yürüme arabası alcam toruna diyo😂
Hazalveannesi Mom092 biseyler hissediyor gibiyim ama senin ki gibi değil sen bi foto atmıştın sanirim yanlış hatırlamıyosam o çok fazlaydı benim hiç öyle olmadi