Tugce1803 Mom092 😂😂öyle deme o teyzeler gelinleri için geliyomuş en öndeki teyzeye niye geldin dedim yürüme arabası alcam toruna diyo😂
yesilesinti ZehrasMom hahahaa izmirliyim bana denk gelmedi. Balçovaya kadar gittim burası elit yer kapışma olmamıştır illa bişeyler vardır diye yok valla her yerde varlar 😂
ZehrasMom yesilesinti ben rahat yaptım ya alışverişi yine tıkıştılar ama ilk girenlerden olunca çok sıkıntı yaşamadım 😂
Mom092 Tugce1803 esimi baska bime gonderdim aldirdim smdi bulmus orda😂 cok hosuma gittiiii 🥰 gogus pompasida varmış ama kirik gelmiş icini acti bakti personel kaldirdi 😩 peki benim bu gogus pompası sanssizligim 😒
spaceship Kirli sepeti alamayanlar fazla üzülmeyin, bu bambular iki günde yamulup insanı çıldırtıyor 😖
Mom092 spaceship hadi yaa bambu yamulur mu valla bilmiyorum ilk defa duydum kiyafet konulacak sonucta agir bisey doldurmucaz ki yamulsun ☺️
Bsmlh mucizemucize17 benımde yakın gittim ama insanlar üst üste zıbın ağız mendili patik alabildim kaçtım
Tugce1803 Mom092 tüh yaa bende kontrol ederek aldım çoğu kişi şarjı yok içinde demişti ama benimkinde var eşin sordursaymış hangi bimde varsa ayırıyolar☺️