Asc-18 Dilbersen bende 35 gircem az kaldı kontrolden sonra her hafta 1 kere geleceksin dedi doktor nst ye baglicaklar galiba sancılarıma bakmak için büyük ihtimalle herkesin doktoru böyle soylemistr
Dilbersen Asc-18 Ay benim ilk doğumum ne sancidan anlıyorum ne bisey 37.haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum ama bakalım bende nedense erken gelecekmis gibi hissediyorum 😂
Beyza_yzk Asc-18 Bizimde son 24 gün daha beşiğini kurmadım nevresimlerini yıkamadım ve hastane çantamda hala eksikler var bugün kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek ona göre yarından sonra eksikleri tamamlayıp evi temizleyeceğim 😊
Yldz3 Beyza_yzk ayyy kız nasıl durdun bu vakite kadar heran herşey olabilir kontrole diye gittiğinde doğuma alınırsan ne olacak 😊 hemen hazırla bence benim uyku girmiyordu gözüme biran önce bitsin diye
Asc-18 1PrensAnnesi korkuyorum bazen anlamazsam bisey olursa diye artık hergun rüya görüyorum kendimi doğum yaparken
Beyza_yzk Yldz3 Ayy sorma kız burda okuyorum kontrol diye gittim doğurdum diyenleri bende korkmuyor değilim çünkü pazartesiden beri ara ara sancılarım oluyor ama ben neden bu kadar rahatım acaba 😂
1PrensAnnesi Asc-18 o zaten son ayın cilvesi uyuyamıyorum uyuyamıyorum daldığım an doğumla uyanıyorum🤷🏻♀️😂 psikopata bağladım
Dilbersen Asc-18 Hahahahah öyle mi diyosun 😂 Sancidan anlamiyorum belki ama bu haftalarda bebeğin hareketleri cok azaldi kimisi yeri dar olduğu icin diyor, kimiside yeri dar daha cok hareket etmesi lazim diyor sizde durum ne acaba?
Asc-18 1PrensAnnesi o değil benle birlikte herkes görüyo herkesin rüyasında ben ve çocuğum insanlarında piskolojisini bozdum😂😂😂😂
Asc-18 1PrensAnnesi deli gibiyim zaten evde eşime diyorum hareket etmiyo eder uyuyordur diyo bak yok etmiyo diyorum eşim elini koyuyo bizimki hissediyo sanki tekme atıyo karnımda biryere toplaniyo acaba suyumu azaldı neden böyle diyorum eşimde bıktı artık o yüzden bi an önce zaman gelsinde doğurayım 😂
EB1661 Asc-18 Çok şükür herşeyimiz tamam. Kendilerini bekliyoruz hecanla bizde zaman kısaldıkda korku hecan arası bişey oluyo hem çok istiyorum biran önce dolsun günler hem nasıl olucak korkusu ilk benim tecrübesizlik çok kötü bişey ya 😊
Dilbersen EB1661 Ay evet ya doğum yaptığımı nasil anlicam diyorum o sanciyla yerinde duramazsın zaten doğum olduğunu anlarsin diye telkin veriyorlar 😂
Asc-18 EB1661 bende öyleyim canım valla çok istiyorum doğsun sonra diyorum nasl dogurcam allah güzel doğumlar nasip etsin hepimize😊
Yldz3 Dilbersen 😃 kafamız rahat ama ben uyuyamıyordum iyi ki de yapmışım ama şuan kendi işimi bile yaparken zorlanıyorum ağırlaştım
1PrensAnnesi Asc-18 😂ay yazık o kadarda yapma ya korkutma kimseyi benimde oğlum dokunur öper konuşursa başlıyo hareket etmeye abisini tanıyo şimdiden
balyanakoglum 36+4 her şeyimiz hazır sayılır ben hariç 😂 pazartesi günü çatı kontrolüm var bakalım ne olacak. İlk gebeliğim hiç bişey bilmiyorum anlamıyorum gurbetteyim eşimden başka kimsem de yok. Allah yardım eder inşallah 🌺
Asc-18 balyanakoglum allah yardımcın olsun canım olsun eşin destekse ne güzel atlatırsınız birlikte o zamanlarda allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin