MerveKontakay Kızlar hastane çıkışları yıkadım ve renkleri attı sanki ay bana mı öyle geliyor ya da çekti gibide 😂 30 derecede yıkadım bu arada yıkamasamıydım 🙁
Haziranannesii MerveKontakay bende yıkayınca sanki çok fazla giyilmis gibi olmuştu hiç hoşuma gitmemişti ütülemek biraz daha kendine getiriyor
deletedmom351 MerveKontakay 30 normal ben 40 da yıkadım ama ütülediğim zaman iyice genişledi büyüdü sinirlendim bende yeniden yıkadım daha farklı ütüledim çok üstünde durmadan.🤗
Rabiaserkan MerveKontakay bende kıyafetlerini yıkadım Dalin'in sıvı bebek deterjanı ile ama çekti rengi soldu hatta sündü kıyafetler 😔
Busedoruk MerveKontakay ben haci sakirin sabun tozuyla yikadim bende pismanim ama temizliği yonunden degil de kokusu yuzunden. Hic bebeksi bi koku olmadi bide acikta bırakıyorum kokusu gitsin diye gitmiyor deli olucam
Fatmafatma MerveKontakay bende dalin sivi deterjan aldim henuz yikmadim ama kiyafetleri kotumu yapiyor ya okdrda insan memnun die bende dalin almıştım oysaki
buse_yildiz24 MerveKontakay demekki dalin güzel yıkamıyor kimse memnun değil 😯😯 unibaby deterjanı nasıl acaba
Cenkerim buse_yildiz24 ben dun aksam uni babyle yikadim bugun utuledim bi iki tanesi kotu oldu onlarda hediyeydi berhalde kaliteisnden oldu ama utuleyince topladi biraz
[silindi] MerveKontakay bende 30 derecede yıkadım kısa programda nasıl koydusam öyle öıktı yumuşatıcı falan da koymadım. Ben Seventh Generation deterjan kullandım biraz pahalı ama tamamen doğal ve kokusuz.. deneyin derim
iko58 Unibaby deterjan ve yumuşatıcısıyla bugün 30 derecede 15 dk kısa programda yıkadım. Hiç bir bozulma yok. Koyu renkler boya veriyor diye lacivert, kırmızı gibileri de elde yıkadım bozulmadı.
Zeynep3535 Kullanıp memnun kalan var mı ?? Önerebileceğiniz deterjan ?? Ben yumuşatıcı kullanmak istemiyorum kimyasal olduğu için 🙄
firdevs Zeynep3535 dalan roxy canım ama çok az koy deterjanı 30 derecede ve en düşük skma ayarında yıka birşey olamaz 🤗
beyzanur06 bende bugun dalinle 12 dklık kısa programda 30 derecede yıkadım suan bi kısmı kurudu bi kısmı kurumada hala hepsi kuruyunca utulemeye gecicem simdilik gozume carpan sarkan bozulan ürün yok utulerken incelerim yine
Cenkerim beyzanur06 hepsi bi anda bitmiyo bende dun gece kurutup bugun hepsini utuleyip kaldiracaktim nerdeee bi ic bi dis utule derken aksam oldu benimde pertim cikti 😥
Fatmafatma beyzanur06 galiba o aldin urunlerle alaki bisey cunku dalinden herkes memnundu ben okdr aratirip ole aldim dalin sivi deterjani