ogluileannesi Asyaayaz1 hayırlısı inşallah canım 😇 kese oluştu mu oluşmadı mı bilmiyorum cmt gideceğiz sen gördün mü bşy
Zehra333 zeytinilelimon bir haftadır sabahları deli gibi kase kase turşu yiyordum ayak tabanlarım yanıyordu dün gece test yaptım pozitifti bugün de kan sonucum 85 çıktı pzartesi keseyi görmeye gideceğim Allah’ın izniyle
Ozgeemrahh Zehra333 merhabalar bende deli gbi turşu isteğim vardı pzt kan verdim beta 213 cıktı çarşamba tekrar gideceğim kese görmeye
minnoscan zeytinilelimon göğüslerim sanki yere düşecek gibi ağrıyordu sütyeni sadece duşa girerken çıkarabiliyordum
bigunanneolucak minnoscan peki ne zaman başladı hassasiyetiniz. Benimde yumurtlamadan beri göğüs uçlarım dokonunca ağrıyor geçmedi. Yumurtlamanın 10. Günü bugğn :)
Merve6521 zeytinilelimon adet ağrısı gibi ama daha hafifi birde göğüs hassasiyeti olmuştu bende de canım
tugce67-67 zeytinilelimon canım benim sabahları hep tansiyonum düşüyordu daha 3 haftalıkken başlamıştı belirtiler 5.haftamda test yaptım hamileydim
Deletedmom59 zeytinilelimon en belirgin belirtim sanki alttan bıçak sokuyorlardi daha önce hiç böyle hissetmemiştim ordan suphelendim
Astadavistabeybi zeytinilelimon lekelenmem hergün az az geldi adet başlangıcı gibi ama benim 10.haftaya kadar sürdü canım
Ortmenanne16 zeytinilelimon test yapmama 1 hafta kala sabah kustum ama çay bayat diye geçirdim içimden meğerse hamişmişim 😇
Elifiko Tam adet günümde adet olmuşum gibi hafif kan geldi, adet oldum sandım ama meğer lekelenmeymiş😊 Sonra kahve rengine dönerek günden güne azaldı
EsinCemreDogan zeytinilelimon Adet gecikmesi dışında bir belirtim olmadı😊25.haftamdayım bir kere bile kusmadım mesela 🤷🏻♀️