zeytinilelimon Hamileliğinizi öğrenmeden önce ne gibi belirtileriniz oldu? Veya hamile olduğunuzu test yapmadan önce nasıl anladınız?☺️
Busra34ybg zeytinilelimon anlamadım çünkü adet olucakmısım gibi belirtiler vardı adeti beklerken bebiş geldi :)
ogluileannesi zeytinilelimon adet gecikmem dışında hiç belirtim olmadı canım hatta şu an 5+5 im hala bir belirtim yok😳
Esoo0698 zeytinilelimon Hamile olduğumu anlamadım ama göğüslerim çok ağrıyodu ve aşırı duygusala bağlayıp herşeye ağlamıştım sonra arkadaşım test yap dedi yoksa hiç beklemiyordum 🤭
alininannesiiiii Benim kalp çarpıntım çok olmuştu duygusallık ve gergindim adetime iki gün varken yaptım hamileymişim mide bulantısı falan hiç olmadı hamileliğim boyunca öyle belirtilerde olmadı tabi
Astadavistabeybi zeytinilelimon lekelenmem hergün az az geldi adet başlangıcı gibi ama benim 10.haftaya kadar sürdü canım
zeytinilelimon Asyaayaz1 bende normaldede bütün belirtiler olduğu için hiç birini hamileliğe yoramıyorum😂
Rabis41 zeytinilelimon gogus agrisi, ve surekli tursu yemek oyleki aksam cayini icerken bile canim tursu istiyor ve cayla yiyordum cok enteresan 😅
Ayseyyy Rabis41 aaa hergun tabak tabak turşu yıyorum bende canım cok istiyor gögüs agrım cok sütyenle gezemiyorum üstüne yatamıyorum regl 4 gün var beklemedeyim ve cok halsizim uyku hali acaba varmıdır bilmiyorum
ogluileannesi Asyaayaz1 hayırlısı inşallah canım 😇 kese oluştu mu oluşmadı mı bilmiyorum cmt gideceğiz sen gördün mü bşy