momsboys Zeliiiss ben çiğdem demirel güler hanıma gidiyorum şuan çok memnunum tatlı bir bayan ilgileniyorda. krndi özel muayenehanesi var koru hastanesinde dogum yaptırıyor
Mrveykt Zeliiiss bir kac Hastaneyle anlaşması var.. Doğum Pakete bağlı ben 7500TL Koru Hastanesiyle anlaşdim. Muayene ler Kendi Klinik’de Egeplaza da.
Elif3406 Zeliiiss nakit 300 TL k.kartı 350 TL paket yok canım bizde ayda 1 defa kontrole çağırıyor. Ay içinde tekrar kontrol olursa ücret talep etmiyor. Doğum içinde anlaşmalı hastaneleri mevcut fiyatları paylaşıyor seçim yapıyorsun. Biz memoriali tercih edicez.
Zeliiiss Meltem374141 çalışanlar danisanlar falan efsane iyiler gerçekten çok memnun kaldım hatta yanlış doktora randevu almama rağmen benim için ısrarcı olmamama ragmen hemen uğraşıp randevuyu doğru doktora aldılar saolsunlar. Ama doktorlar için bir şey diyemicem
Mrymeral Zeliiiss Esra çabuk cömert tabi ki ben ona gidiyorum aşırı memnunum hastane dışı doktor memorial de doğum yaptırıyor 10.500 doğum paketi muayene, kan ,bebeğin 40 muayenesi de bunun içinde
birbuketgunluk Fufi ben de bora hocanın hastasıyım. Tavsiye ederim. Buğra hoca da aynı şekilde çok ilgili.
ftmlgz Zeliiiss 10 tane muayene 10 tane kontrol. 2 3 4 lü testler, detaylı ultrason doğum epidural sezeryan hepsi içinde 6750 tl benim eşimin iş yeri oraya anlasmalı diye yüzde 10 mu 5 mi ne indirim yaptılar. Taksitle aldık
ftmlgz Zeliiiss daha detaylı bilgileri akay hastanesi doğum paketi yazınca çıkıyor doğum sonrasıda bişeyler var da daha 2 defa gittim ve 8 haftalığım tam hatırlayamadım o yüzden