Zeliiiss Merhaba ben ankaraya yeni yerleştim hamileligimin daha ilk ayındayım. Başından itibaren doğuma kadar gidecegim doktor istiyorum benimle güzel ilgilenecek. Ankarada oturan varmı tanıdığı doktor varmı? Devlet yada özel farketmez yardımcı olursanız çok sevinirim. İlk hamileligim olduğu için kafam karışık her konuda bilgim yok o yüzden doktor arayisindayim
Fufi Zeliiiss merhabalar , Liv hospital Bora Coşkun öneririm . İkizi Buğra Coşkun da olur . 36+2 deyim çok çok memnunum . İlgisi , enerjisi mükemmel bir hamilelik geçirmeme vesile oldu kesinlikle araştırın derim
Mrveykt Zeliiiss Merhaba, Instagram’dan Dr. Çiğdem Güler bakabilirsin.. tafsiye ederim, benimde ilk gebeliğim 28. Haftadayim ve çok memnunum. 😊
02ozg Zeliiiss merhaba bende Liv hastanesinde coşkun şimşir hocaya gidiyorum geç yaş olarak hem deneyim olarak çok iyi bir hoca her muayene de detaylı bilgi veriyor 37+4 teyim Allah nasip ederse doğumuma da kendisi girecek tavsiye ederim
birbuketgunluk Fufi ben de bora hocanın hastasıyım. Tavsiye ederim. Buğra hoca da aynı şekilde çok ilgili.
Mrveykt Zeliiiss bir kac Hastaneyle anlaşması var.. Doğum Pakete bağlı ben 7500TL Koru Hastanesiyle anlaşdim. Muayene ler Kendi Klinik’de Egeplaza da.
Catmom Zeliiiss merhaba hoşgeldiniz 😇 Liv Hospital Bora Coşkun’u öneririm. Güler yüzlü, ilgili, Her detayı sormadan söyleyen, moral bozmak yerine moral veren bir doktor. Çok çok memnunum 🙏🏻 İkizi de öyle Buğra Coşkun
Zeliiiss Catmom teşekkür ederim☺ muayene ücreti vs. Ne kadar alıyorlar bilgi vermeniz mümkün mü acaba 😊
ftmlgz Zeliiiss 10 tane muayene 10 tane kontrol. 2 3 4 lü testler, detaylı ultrason doğum epidural sezeryan hepsi içinde 6750 tl benim eşimin iş yeri oraya anlasmalı diye yüzde 10 mu 5 mi ne indirim yaptılar. Taksitle aldık
ftmlgz Zeliiiss daha detaylı bilgileri akay hastanesi doğum paketi yazınca çıkıyor doğum sonrasıda bişeyler var da daha 2 defa gittim ve 8 haftalığım tam hatırlayamadım o yüzden
Catmom Zeliiiss rica ederim 🥰 Hastanenin doğum paketi 9250 TL. Ben hamileyken yapılan demirhayat iki can sigortası yaptırdım. 7400 TL ödedim. Kontroller tahliller doğum herşey içinde. Doğumhanesini odalarını da gördüm. Bir çok otelden daha konforlu 😂
Zeliiiss Meltem374141 İbrahim Hakkı diye bir doktor var kadın ultrasona tutmadan ilk anda bana alttan muayene yapmak istedi izin vermedim daha kaç günlük olduğu belli bile değilken önermiyorum kesinlikle. Size kimi önerdiler şehir hastanesinde doktor
Catmom Zeliiiss devlette de Beştepe Sami ulus hastanesini öneririm. Gebe bölümüne zor sıra bulunuyor ama temizliği ilgi alakaları güzel
Elif3406 Zeliiiss Fatma Reşide Önalanı öneririm canım. Bi kaç yakınımın doktoruydu bende bi kaç doktor ile görüştükten sonra kendisiyle devam etmek istedim çok da memnunum. Çukurambarda muayenehanesi.
Meltem374141 Peki kizlar sehir hastanesi nasil buyuk hastane baska bisey icin gitmistim ama nasil bakiyolar acaba temizligi ilgilenmeleri hangi doktor ineririsiniz fulyayla fatma diye onerdilerde dogum icin
Zeliiiss Meltem374141 çalışanlar danisanlar falan efsane iyiler gerçekten çok memnun kaldım hatta yanlış doktora randevu almama rağmen benim için ısrarcı olmamama ragmen hemen uğraşıp randevuyu doğru doktora aldılar saolsunlar. Ama doktorlar için bir şey diyemicem