Nasibim Znurhalil sblaslan Ipek0z EsinCemreDogan ipekkkkkkk7 Tugce1803 Havvaozgur Beyziikoo Derinsmom Mrveykt Arasarzu ay kızlarrrr gittim ama görmeniz lazımdı adamlar kavga etti yanyanalar sıra için kavga ediyorlar 😀😀😀😀aman Allah’ım dakika sürmedi yağmaladırlar
Mrveykt Nasibim Vallah yeni System nasıl bilmiyorum… 😅 10 da gitseniz heralde hersey bitmez. Eğer 9 da açık olsa bile.
EsinCemreDogan Nasibim Bizim burdaki kadınlar sabah 8′de kuyruğa giriyorlar 😂 işe giderken görüyorum.
Ipek0z Nasibim saatleri değişmiş demek ki bu kadar insan 10 dediğine göre vardır bir bildikleri😄 10da gidin en iyisi💁🏻♀️💁🏻♀️
Beyziikoo Mrveykt Hiçbir şey kalmıyor emin olabilirsiniz. Ürünlerden 2 3 anca bırakılıyor mağazalara ve bu tür ürünlete talep çok oluyor anında bitiyor. Ben yazın birkaç almam gereken için 8de sıraya girmiştim ve talan edilmişti saat 9 buçuğa kadar 🤣🤣🤣
Derinsmom 10 da açılıyor ama erkenden gidip kapıda beklemeniz lazım geçen 9:10 geçe marketteydim ve çoğu şey bitmişti
Havvaozgur Nasibim daha önce aldiklarimi bugün yıkadım hiçte güzel değillermiş e bebek indirimlerini yakalayıp öyle alın ebebekten aldıklarım baya kaliteli
ipekkkkkkk7 Nasibim 10 da açılıyor canım yasaklardan dolayı zaten hafta içi de olsa 10 dan sonra açılıyor heryer ve insanlar da 10 dan sonra sokağa çıkmaya başlıyor ben saat 10 da cikicam evden.