Seduru Tugcergiden bende de var antibiyotik kullandım bide doktor bol bol yoğurt kefir ye dedi ilaçtan daha iyi hamileler için dedi
Nazbahar Tugcergiden 10. Haftada olmuştum ben ilk zamanlar olduğu içinde aşırı korkmuştum hem ilaçtan hem bebeğe bişey olur diye ama olmuyor stres yapacak kadar bir sıkıntısı yokmuş toz bir ilaç verdi doktor daha ertesi gün kesti ağrıyı birde tabi bol bool su 🌿
Tugcergiden Birşey daha soracağım size eşimle kan uyuşmazlığı var aramızda doğumdan sonra iğne vuruluyormus ya bebeğimi emziremiycekmiyim ben şimdi 😔
Dgull Tugcergiden o öyle birşey değil kuzum hamileliğin süresince kanaman olursa allah korusun hemen yaparlar. Doğuma kadar kanaman olmazsa doğumdan önce yaparlar sen negatif eşin pozitif demi bebeği emzirmene engel bir durum yok yani korkma 🧿😇
Dgull Serklaşlıyım bende kurtulamadım enfeksiyondan demin monurol şase içtim şimdi hayırlısı allahtan
Nuray23 denizali_ maydonoz sapini kaynat ic mi dedi daha neler. Sakin icmeyin allah korusun dusuge sebep verebilir. Doktorunuzun verdigi antibiyotik veya herhangi bi baska biseyi mutlaka kullanin derim. Enfeksiyon risktir. Ben 2 kere antibiyotik kullandim. Toz var onu da ictim. Fitilde kullandim. Yani enfeksiyon ciktikca doktorum bana ilac kullandiriyor. Ilaclar degil ama enfeksiyon bebege zarar verir erken dogum sebebidir diyor. Saglik ocagina degilde kendi kadin dogumcunuza gidin oda baksin ona gore tedavisni baslatir.
Hayriye19 Bendede enfeksiyon çıktı ve benim baya akıntım oluyodu doktor sordu akıntın varmı diye var dediğimde 3 lü fitil verdi ve suda eritmeli vermişti bana birde akıntın geçene kadar ilişki yasak demişti benim akıntım hiç geçmediki fitilden sonra kesildi 1 hafta felan rahattım sonra tekrar başladı bu konuda bilginiz varmı ilişki açısından zararlımı acaba ? Enfeksiyon için mi söyledi akıntı için mi bilemedim
Tuba-27 Tugcergiden bende idrar yolu iltihabı vardı enfeksiyon daha kötü bana düşük riski olur erken doğuma neden olabilir dedi ilaç verdi geçti çok şükür fitil olarak kullandım
0znur Bende olmuştum, doktorum bir toz ve hap verdi .Baya da ilerlemisti enfeksiyon. Şükür 1 hafta da düzeldi ilaçlarla. İdrarı hic tutmayip, bol su içmek de gerekiyor sonrasi için de
123Dilan denizali_ uzun süre yaşadım ilaç kullanmak istemiyorum diyorsan ciddi anlamda aşırı derece de su iç hemen atıyosun 3 gün içinde dene bak göreceksin ama en az 3 lt içmen gerek suyu
denizali_ 123Dilan evet içiyorum bol bol ve yanma yok ama afedersin iliskide niye oluyor anlamadım . Geçmişte dusuk yaşadım acaba ondan mi
Mucizeeemmmmmm Tugcergiden canım benim erken doğum riskim olduğundan doktor bana vagi_hes mikrop öldürücü enfeksiyon ilacı yazdı ve onu doğurana kadar kullanacam şuan 29 haftalığım çöl şükür olmadı hiç ve bol subiçiyprum