Aytenclk44_ Bizde 37+2 deyiz muayenemiz var bügün merak içerisindeyim pozisyonu almış mı almamış mı diye doktor çatı muayenesi eder mi ? Sancılarım kasılmasalarım ve vajınama baskı çok fazla var
Damlamm Gozgozhappy hic sorma suan muayaneye geldim bakalim ne diycek 38+3 haftaligim plasenta yaslanmasida başlamış bende birazcik bakalim hayırlısı
Gozgozhappy Damlamm bende de plasenta kireçlemesi vardı sanırım aynı şey hayırlısıyla kucağımıza alalım artık her şey yolundadır inşallah muayeneden sonra beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim🙏🏻🌸
Cemrenur Merve1192 malesef çok iyiyim kuzum🤣 dün bel ağrım vardı bugun o da yok😳😫 Amiiin hepimize kuzuum😍 senin belirtin var mi 🥰
Merve1192 Cemrenur bende de hiç belirti falan yok 39+1 🤷 karnım da düşmedi hiç nişan vs de yok bakalım nasıl gelecek bizim bebisler
Damlamm Gozgozhappy kuzum gttim bugun valla saat sabah 10dan aksam 6.30da ciktim hastaneden cocugun kalp ritimleri 180 190 200 arasında gdip geliyordu kalp hızı yüksekti doktor aciline yolladi hemen cocugun ritmi düzelsin diye serum taktilar sonra nstye bagladilar sukur 140a düştü snra alttan çatı muanesi yapti acildeki doktor acilmamda yoktu haftaya tekrar randevu al gel dedi.. Eger kalp ritmi duzelmeseydi bugun sezeryana kesin alırlardı beni
Semra93 Bubengebelik sezeryan daha mantıklı geliyor bana.detayli ultrason teklif et doktoruna orda kesinleşen kilosu ona göre karar verirsin.beni detayliya göndercek pazartesi eğer 4 kilo ve üzeri çıkarsa sezeryan diycem.
aydasedat kizlar bende 37+1deyim gelisimi bir hafta onde yani ultrasyon 38 gosteriyor. ben henuz dogum seklime karar veremedim cok.kararsizim b normal.dogum onceligimdi ama genisleme falan oluyor diyorlar siz.ne dusunuyorsunuz
Aysegulce aydasedat ya ultrason ölçümlerin de hata payı çok oluyor benim ilk gebeliğim de de hep adete göre iki hafta önde gitti doktorum hep iri bebek dedi ama normal dogurursun dedi son muaynede kilosu 3800 küsur çıktı sonra karnıma baktı doktor bastırdı ölçtü filan dedi ki mümkün değil bu karindan 3800 doğmaz en fazla 3500 dedi kızım 3285 doğdu 😍 biraz doktorun tecrübesi ile de alakali Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularimiza
NeslihannK Allissaras Sanırım benimde pazartesi günü fitille dogumum baslatilcak 39+5olduk gelmek bilmiyo 🤷🏻♀️
Allissaras NeslihannK ben smdi kontrolden geldim pazar gece 2de takılacak fitil sabah 5 6 gibi başlar sancıların dedi suni vermeyeceklermiş başta acılmaya göre normal mi sezeryan mı olacagı belli olacak gidişata göre acılma olup kanala inerse epidural ve suni verilcek olmazsa sezeryan bir bilinmezlige dogru gidiyorum 😂😂
Gzmtmc Betulorn hurma,zemzem suyu,ada cayi,rezene,squat,plates topu artik baska bisey kalmadi yapabilecegim :) gelmiyo 😂
Allissaras Aysegulce rahimi yumusatıp açılmasını sağlayarak dogumu baslatacak ama kesin değil vücuda göre değişiyor