Susambilge Yaseminmirac ben de 38+0 ım ve hiç bir hareket yok. Doktorum covid oldu. Keşke o karantinadan çıkana kadar beklese kızım😀
Beyzaneriman 37+6 dayız yarın 38 olucaz sancı lar geceleri yokluyo ama sabah sadece ağrılar kalıyor bakalım ne zaman gelecek paşam 🤰👨👩👧👦
Melike145334 Beyzaneriman günümüz aynı 😃 sankı bır an ben yazmışım gıbı okudum gece yatakta sancı ile kalkıyorum sonrası normal
Mervekaraali aybkkra benimde öyle 😊36+6 yiz yarin 37 olucaz ya aralik ta yada ocak ilk haftasında gelicek keyfine kalmis bekliyoruz artik😊🌸
Semra93 Günümüz doldu ne açılma var ne yumuşama ne kasılma hiç biseyimiz yok.15 aralığa kadar bekliycez gelmezse suni sancı verecekler.ama kilosu 4 kilo olmuş normal dogurabilirmiyim bilmiyorum😩😩😩😩
Melikeuurlu Semra93 benimkide öyle yaa kilolu iri bebek diyo doktor sezeryandan yana ben normal olsun istiyorum gelmiyo son gün 17 aralık bir hafta içinde gelse keşke. Allah hayırlı doğumlar versin
Eda1201 Gozgozhappy benim yemek yerken oluyor. Sanki top gibi toplanıyor. Sonra hareket ettikçe yumuşayıp normale dönüyor. 37+4
Htciskif Yaseminmirac 40+2 deyim bugün normal doğum bekliyorum ama bebek gelmiyor sezeryan istemiyorum bol bol da yürüyüş yapıyorum en geç pazartesi doktor sezeryana alacak napabilirim sancı ve açılma için lütfen yardım😢
Yineyenidenanne Htciskif ilişki , ahududu yaprağı çayı ,sıcak duş ,pilates topu ile hareket yap canim
Sedakuru Htciskif aynen bnde 40+2 deyim bekliyoruz normal istıyorum ama hayırlısı inşallah doktor 10gün daha bekleriz sık sık takip edicez dedi
Semra93 Melikeuurlu amin hepimize inşallah.bana da kafası büyük diyor.alttan muayene etti dayanamadım böyle korkacaksan sezeryan günü belirleyelim dedi.ne karar versem bilemiyorum