Dlkgdk GkeCanKaran hayırlı olsun canım bende 4+5 deyim daha önce düşüğüm oldu şimdide çok gerginim içimde bi tedirginlik oluyo doktora gitmeye bile korkuyorum şimdi olumsuz bişey diyecek diye sizce erken mi daha
planet Dlkgdk teşekkür ederim. Size de hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.
GamzeTetik fffatma canım 4+2de 851di bugün ölçtürmedik tekrar.benim ilk gebeliğim de ikizdi ama 22.haftada düşük yapmıştım .ailede de var zaten 👍inşallah bu kez sağ Salim kavuşabilirim miniklerime
fffatma GamzeTetik benim eşim ikiz teki ama bayan tarafında olunca olasilik artiyor .insallahh bu sefer kucağına alırsın bebişleri
merveeed GamzeTetik benim 4+0 da 826 2 gün sonra 4000di. Sağsalim kucağınıza alırsınız inş şuan 4+4üm
Esra1104 Bizde 6+3 olduk randavum vardi bugün ama kalp atisini duyamadik malesef. Persembe yine gitmem gerekiyor
Esra1104 Semabahri insallah ozamab duyulur. Insan ister istemez endiseleniyor, rabbim hayirlisini nasip etsin🤲🏻
Semabahri Esra1104 Tabiki insanın aklına herşey gelir ama her zaman iyi düşünelim iyisini nasip etsiin Allahım inşallah 😇