fffatma DamlaHakanTaydas bugün 5+1 benimde ve bugün göründü kesede bir noktacik çok şükür insallahh sorunsuz geçer hepimizin
GamzeTetik fffatma karından ultrasonla mı göründü canım 🤔benim de yarın randevum var 😁minik keseyi gördük geçen hafta ama yine de cok heyecanlıyım 😍
KbraNaselik fffatma canim cok sevindim evet sali gunu diyodun dayanamadin demek 🤗🤗bugun benimde kese gorundu ama karindan gorunmedi alttan bakinca gorundu
DuyguUysalBayraktar Merhaba bende 6 haftalık tazecik hamişlerdenim🤰🏻 Ama çok zor geçiyor maalesef 😔 sürekli bulantı ve istifra halindeyiz😭
AsyaDurmazKurt DuyguUysalBayraktar ay duygucum bn çok rahat hamilelik geçirmiştim ilk zamanlar.. ama şimdi daha zor İnan ki. 32 ye girdim. Ne yürümesi kolay ne oturup kalkması. Ne ayakkbı kıyafet giymesi. Kurban olayım bn o kusmalara 😞
GamzeTetik minikkelebegimmm canım öncelikle hayırlı olsun .ben adetim geçtikten iki gün snra gittim doktor cok erken görmek için en az bir hafta geçsin dedi azıcık daha sabret biliyorum beklemek zor ama bnd 3+4ken öğrenmiştim 😁
fffatma GamzeTetik benimde yarındı dayanamadım bugün gittim göründü sukur normal ultrason göbekten canim
GamzeTetik fffatma süper inşallh bu kez bizde katından görebiliriz 😁o zaman sırada kalp atışı haberiniz var heyecanla bekliyoruz
Betul3425 KIzlar benimde 2nci gebeliğim bende henüz gitmedim doktora. 8 haftada falan gitmeyi düşünüyorum inşallah 😊
planet Ben de ağustos annesi olacağım inşallah. Şu anda 5+4 üm. Geçen hafta keseyi gördüm. Haftaya kalp atışı için gideceğim.
GamzeTetik fffatma canım 4+2de 851di bugün ölçtürmedik tekrar.benim ilk gebeliğim de ikizdi ama 22.haftada düşük yapmıştım .ailede de var zaten 👍inşallah bu kez sağ Salim kavuşabilirim miniklerime
Esra1104 GamzeTetik merhaba canim, ben 6+3 hamileyim 😊 2 gün sonra kontrolüm var, hamile oldugumu ögrendigimde beta hcg degerlerim 215 di. Gecen hafta degerlerim 1200 dü ve kese gözüktü. Persembe günü insallah kalbini duyariz 😇