Nisanurr Kızlar yarın doğuma gidiyorum 38+6yız oğluşumuz aşşağıda ama kanalda değil yarın ilk rahim ağzı açıcı ilaç alıp sonrasında suni sancı alıcaz. Dualarınızı bekliyorum kuzular acayip heyecanlıyım 🤗👶💙
Aydaozk Nisanurr hadi gözün aydın canım şimdiden Allah yardımcın olsun bir avaz da kurtarsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏻😍🤗
Dykdyk Nisanurr Allah yardımcın olsun bir avazda kurtulur kuzunuda sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏
Dijle Nisanurr cnm öncelikle sagsalim kucağına almayi nasip etsin inşallah kurban olduğum rabbim ben 3.5 aylık hamileym ve sol yanimd ara ara batma oluo gibi ara ara ama çok nadir bugün oldu ilk defa sen daha tecrubelisin yasadinmi hiç
meryemsahin4646 Nisanurr Allah yardimcin olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah meleğini🙂 bizimde son 2 günümüz💙 rabbim bütün hamilelere güç kuvvet versin bebek isteyen bütün annelerin kucaklari bir melekle dolsun inşallah 💙💙
Nisanurr Minikomom evet canım suni sancıyla normal oldu doktorumda doğumuma geldi çatıya çıktım ıkınırken doktorumda geldi ilgilendi ama ozeldeydi
Bgusta Nisanurr Allah saglikla kucagina almani nasip etsin. 🤱cumlemizin almamizi nasip etsin evlatlarimizi. 🤲😊
Nisanurr hasancihatinannesi saat 8de suni şancı verilmeye başladı ama ben 11den sonra hissetmeye başladım 15.07de oğlum kucagimdaydi canım ☺
Gzmocl Nisanurr yaaaa gercektenmi 😍😍 kendim gidecekmisim gibi boylee heyecanlandim 36bitiriyoruuzzda 😂😂 RABBİM kolaylikla sagsalim kucagina almayi NASİP etsin haberlerini bekliyoruz😂😂
Nisanurr Gzmocl canım bu benim ilk oğlumun postuydu mayıs ayındaydı ama şimdi tekrar 18 haftalık hamileyim bi kaç ay sonra tekrar böyle bir postumu görürsünüz insAllah 😍
Nisanurr reinamm bu benim ilk oğlumun postuydu zaten bende bi an kendimi ikinciyi doğuruyorum sandım 😂😂
mom02636 Nisanurr yaaa bi an dedim n’oluyo bu kız 18 haftalık değil miydi nasıl doğuruyor diye beynim yandı 😂😂😂😂
Irmakdkm Nisanurr sezaryen mi normal mi olmuştu canım hayırlı olsun darısı hepimize güzel doğumlar inşallah
Selcannnn Nisanurr ay hadi hayirlisi olsun ilkini buyutmus ikinciyi bile yapmissin helal olsun sana valla 🤗