Benim gibi olanlarınız var mı merak ediyorum. 16 haftalık hamileyim ama mide bulantısı kusma yorgunluk vs hiç yaşamadım sadece uyku halim vardı. O da geçti şuan uykusuzluk çekmiyorum. Ama hamileliğime dair hiç bişey hissetmiyorum çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum bile. Bi muhabbet geçiyor aaa diyorum bende gelirim sonra sen hamilesin diyorlar doğru diyorum. Bebeğime alışveriş yapasım yok mesela herkes hevesli olur bebek kıyafeti bile bakmadım daha. Bebeğimi hissetmemem ya da kendimi hamile gibi saymamam kendime annelipi yakıştırmamam vs normal mi. Çalışıyorum müdürümün 2 çocuğu var biri yeni doğdu. Bana diyor ki ben hamileyken karınla boşancak seviyeye gelmiştim sen baya baya normal ilerliyorsun her hamile bir olmuyormuş demek ki dedi. Anormal mi ilerlemem gerekiyor acaba göbeğim eskiden de vardı hala aynı boyutta sadece 5 kilo aldım 😒 yıllardır diyet yaparken hamşleyim diye bi saldım toplayamıyorum şuan 😀 annem kimileri doğurunca hisseder anne olduğunu dedi kimisi ilk emzirmede ağladım o zamam hissetttim dedi bende öyle olcam acaba.