DidemYldrm Turkan2416 tabikide benim iç karnım da çok geniş zayıf ailemde ki tüm kadınlar hem az kilo alıyorlar hemde zayıflar iç karınları geniş benimde iç karnım geniş ama yinede dikkat etmek de yarar var Doğum dan sonra kilo vermek daha kolay oluyor zorlanmıyorsun hemen gidiyor
Asli91 BurcuH 29 haftalığım 13 kilodan gidiyorum.Normal zamanda iradeli biriyim ama hamilelikle başka biri oldum sanki 😂 hele şu 3 haftadır içimde bi canavar var doymak bilmiyo durumlar fena 😅
BurcuH Asli91 yaa ben aşırı derecede yemiyorum aslında ama yine de alıyorum işte napalım Doğumdan sonra veririz kendimi öyle avutuyorum artık 😂
DidemYldrm Turkan2416 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım önemli değil verilir ben Doğumdan sonra uğraşmamak için çok fazla dikkat ediyorum önemli olan bebişlerimizin sağlığı 😊
Asli91 BurcuH bende başta aşırı yemedim 3-4 litre su içiyorum bide içmesem ne olacak 😂😂 1-2 ay kilo almam durdu ama 6.aya girdim yine almaya başladım.Zaten kilo almaya elverişli bünyem bununla avunuyorum 😂 ama doğumdan sonra tabikide verilecek 💪🏻
ZeynepKr Tugcesamet bende hamileliğimi 6 kilo ile tamamladim 40 ım yeni cıkti 10 kilo verdim 😊 düzenli ve dkkatli beslenince bide hareketli yaşayınca abartılmıyor kilo 😊
Ozgezafer Ben 30 haftalık oldum 3 kiloyla devam 😬 ve ne canım çekersede yiyorum hiç sakınmıyorum ben bebişim istiyo😬
FeriDEniz Haftam bitmek üzere ve ben 10 kilo aldım. Sizin gibi gıdım gıdım kilo alan fit hamilelerin gönderisinin altına bu yorumu yapınca da kendimi çok kötü hissettim. 🙈
Maral 22 hafta 5 kilo aldım ekmegi ve tatlıyı kesmeyi düşünüyorum doguma kadar fazla kilo almamak icin 😊
ToprakVeAnnesi35 Sltnbl süpermiş ya. Ben de yeni hamileyim henüz. İlk hamileliğimde 13 kilo aldım. Bunda daha az almak niyetim🙂
Ayse1608 DidemYldrm Egzersiz olarak ne yapıyorsun canım YouTube de felan önerebileceğin video var mı? Ben çok kilo aldım dikkat etmem gerekiyor