Nuray23 sizde bu bal gibi kelimesi gelenek galiba.Şey mi bu körü körüne inananların kullandıgı bir kelime mi? Bak canım seni anlıyorum.Sorun şu ki? Ovulasyon testleri gebeligi belirlemez LH hormonu yumurtlamayı gösterir gebelik değil! Hergğn koyu cizgi görebilirsin o ay hamile olabilirsin ok ama bunun ovülasyonla alakası yok.Nedeni de su bak benim her gğn yaptıgım ovülasyon testleri koyu cıkıyor hamile falan degilim olmadım.Bunun sebepleri tiroid, pko olabilir bende bunlarda yok ozaman baska sebepte olabilir vucudun Lh hormonu fazla salgılıyor.Tek sebebi bu hamilelik beta hcg alakası yok onunla.Hem oyle olsa o ovülasyon testleri satın alırken neden gebelik testide alıyosunuz niye satıyolar.Hiç anlamıyosanız burdan anlayın yoruldum laf anlatmaktan ya. 14 ya da 15.gün ki bazı insanlar 8 9. Gününde yumurtlama görüyor yani t koyu demi senin dedigine göre bebek kendi kendine 1 günde karnına gelmiş ozaman yumurtlama göstermiyo bu hamilelik gösteriyo sacma yani azcık düşünün ya okuyadabilirsiniz iki kelime tavsiye ederim😉