Teacher-mom https://hizliresim.com/X7LbQb üstteki gebelik testi alttaki ovulasyon kızlar günüm yarın geçecek sizce sağlıklı bir gebelik midir Erkenden doktora gitmek istemiyorum
Piremses0 Teacher-mom sağlıklı olup olmadığı 2 güne bir kan vererek öğrenirsin canım ama hamilesin biraz beklersen direk keseyi görürsün iyi olur
heyecanlabrkle Teacher-mom bence ertesi gün ya da 2 gün sonra tekrar gebelik testi yap canım eğer T çizgisi bu teste göre daha koyu olursa hcg artıyor demektir ☺️
Sermec27 Teacher-mom hayırlı olsun saglıklı olup olmadıgını kan vererek öğrenebilirsiniz 2 günde 2 kat artması lazım inşallah saglıkla devam eder 🤲 🥰
Teacher-mom Piremses0 evet beklemek istiyorum inşallah kese görünür gidince normalde Samsun’da yaşardım orada hiç hastane sorunum olmazdı buradaki özel hastaneler devlet hastanelerinden daha beter şimdi beklememin açıkçası sebebi bu birde virüs korkuyorum
bigunanneolucak Piremses0 ama benimki o kadar koyu değil daha 😬 nerde o yüksek mühendis görsün bunalrı 😂😂
Smk bigunanneolucak görüyom merak etme atıp tutuyon yine🤣 salla bakalım tabi sende haklısın beyine oksijen gitmiyo 🤣
Piremses0 Teacher-mom canım bekle ya doktora gidiyorsun erken olduğu için keseyi göremiyor diğer hafta gel diyor herkesin basına gelir bu 😃
Teacher-mom Piremses0 @Piremses0# Piremses0 sürekli hastaneye gitmek istemiyorum bide virüs malum günüm geçsin gidicem inşallah
058elf Teacher-mom sağlıklı olup olmadığını testlerle anlayamazsın canım en güzeli aile hekimine kan ver iki günde bir artışına bak belli bi süre bekler sonra doktora gidersen keseyi de görürsn inşallah