Ozge5500 Merhaba güzel anneler anne adayları 12+3 ' üm doktor decavit ve demir hapı verdi ama bu vitamin hapı acayip kötü kokuyor icmeyen içemeyen varmi aranizda 😭😭
Deletedmom95 Ozge5500 ben içemedim bende aşırı derecede mide bulantısı yaptı zaten yan etkilerinde de yazıyor. Bırakmıştım o yuzden
Sahraa Ozge5500 Elevit aynı görevi görüyor doktorunuza danışıp onu kullanabilirsiniz ben elevit kullanıyorum
halitefe Ozge5500 ben yemekle birlikte içşyırum sıkıntı olmuyor canım tam yemeğin ortasında içip yemeğe devam ediyorum yoksa midem bulanıyordu
Ozge5500 Deletedmom95 peki ne yapıyorsunuz içmeyip acaba hurma fln mi yiyosunuz doktor bu konuda bise dedimi ve cok buyuk hap kotufe kokuyor yutamiorm 😔😔
Zngn0435 Sahraa O ilaçla ilgili birkaç postta domuz jelatini tarzı bir madde içerdiğini okumuştum siz de bir araştırın isterseniz
Deletedmom95 Ozge5500 olabildiğince yiyeceklerden aldım vitamin mineral. Ben hiç ilaç kullanmadım hamileliğim boyunca çok şükür.
ipkk22 Ozge5500 bende elevıt kullanıyorum canım hem büyük hemde kokuyor atana kadar cok zorlanıyorum😔
Ozge5500 halitefe evt ac iciyordum daha beter oluyordu ama bide ben kırıp içiyorum gene koku tabi ayni mide bulandırıcı 🤮
Ugurbocegi9876 Ozge5500 eğer maddi olarak sarsmazsa sizi imom diye bi vitamin ilacı var o çok daha iyi decavitden. Decavit bnde aşırı kaşıntı yaptı bıraktım imom kullanıyorum daha iiyi o doktorada sorablirsin fiyatı 64 ira ama
Ugurbocegi9876 Ozge5500 rica ederim ben kontrollere özel hasyaneye gidiyorum decavit kaşıntı yapınca doktorum imomu önerde hem içeriği çok daha iyi onu kullan dedi memnum kaldım hem ufak hem kokusu az vitamin içeriğide yüksek omega 3 falanda içeriyor
Mervekaraali Ozge5500 37 haftaligim hala devam diyor doktorum evet kötü kokuyor ama cok yararli bebege hatta dogumdan sonra için diyorlar süt için
Ozge5500 Sevo03 normalde de ztn kabizlkk oluyor canm ya ama bn bi sikayet gormedim sadece buyuk abdest koyu yesil gibi oldu sanrm ondn 😭
Mom092 Ozge5500 korkmasını gectim o tadi bile kaliyodu agzimda 😒 hic sevmiyorum o ilaci ama hala iciyorum ha suan tat koku kaybim var 2 bucuk ay once covid gecirdim hala devam ediyo o yuzden ne kokusunu ne tadini alamiyorum😂
Ozge5500 Mom092 ya sorma cok kotu yutarken acayip midem bulanio hadi ya gecmis olsun canm genede atlat insallah😊
Bebegmhazal Kullanıyorum 3 aydır gece yatarken içip yatıyorum ne mide bulantısı yaptı ne iştah açtı hiç Bi yan etkisini görmedim hap sonuçta nasıl yutamiyosunuz suyu iç kaysın gitsin 😂
Ozge5500 Bebegmhazal ya gercktn bazıları anlamiyor beni yani yutamayanlari saniolarki yalandan yapiorm ama gercktn buyuk hap yutmam sorunum var 🤷♀️😭
Mom092 Bebegmhazal valla 2 bucuk ay oldu hala yok 🥴 bikac gundur ne yersem yiyim sogan tadi var agzimda hafif koku aliyorum ama heryer sogan kokuyo anlamadim valla cok degisik🤦🏻♀️