Piremses0 bigunanneolucak kuzum sen o zaman pazar günü yapma hafta içi yap ben ayın 1 de çatlamayı gördüm acaba erken mi diyorum seninki pazar günü erken olur
bigunanneolucak Piremses0 evet yapmicam zaten pazar günü hafta içi yapıcam ama çatlamadan itibaren mi sayıyoruz yumurtlamadan diye biliyorum ama
Piremses0 bigunanneolucak ben çatlamadan sayıyorum zaten yumurtlama oluyor 1 gün sonra çatlama oluyor
Piremses0 bigunanneolucak benim ablamdada pko war komsumdada pko var çoğu kadında ver yani artık günlük hayatımızda herkeste olduğunu duyuyoruz pko engel değil aslında hamileliğe hepsi hamile suan
bigunanneolucak Piremses0 evet içmiştim ama adet bile olamamıştım bidahada içmedim zaten tadıda cok iğrenç
Sevo03 bigunanneolucak Bende de öyle olmustu gögüs ucum yanıyor gibi bi ağrı vardı ılık duş alınca iyi geliyordu biraz da büyümüştü sonra hamile oldugumu öğrendiimm🐣 22+3 haftalık hamileyiim 🥰💞
Piremses0 Sevo03 canım bedende var göğüs ucu ağrısı dün duşa girdim hasasiyet gitti ondan sonra ama duştayken fıskıyeden gelen su 🚿 göğsüme gelince acıdığını fark ettim acaba duş aldığım için mi hasaiyet gitti bu sabah yine başladı
Piremses0 bigunanneolucak evet tadı berbat o kadar bekliyoruz sonunda güzel bi haber alsak bari bu kadar sıkıntının üstüne negatif görmek acılı olacak
Sevo03 Piremses0 ben ılık suyla duşun altına girdim ama direk gögsüme su tutmadım banyo da ki buhardan rahatladı diye düşündüm ve ılık su iyi gelmisti. Şuan hamile oldugum için krem kullanıyorum gögsüme
Piremses0 bigunanneolucak hafta içi gelsin bakalım bende hemen pazar günü yapayım var sa var yoksa yok çıksın kafam rahatlar bari