bigunanneolucak Yumurtlama zamanı ortaya çıkan göğüs ucu hassasiyeti normal biliyorum ama devam etmeside normal mi ? Yumurtlamanın üstünden 9 gün geçti hala devam edıyor. Gebelikle bi alakası var mı yada normal mi ? Başına gelen yazabilir mi 🙏🏻
Sevcaninan bigunanneolucak benn hamile kaldığımda da göğüs uçlarım çok hasastı belki bebiş vardır canım
Sevo03 bigunanneolucak Bende de öyle olmustu gögüs ucum yanıyor gibi bi ağrı vardı ılık duş alınca iyi geliyordu biraz da büyümüştü sonra hamile oldugumu öğrendiimm🐣 22+3 haftalık hamileyiim 🥰💞
bigunanneolucak Ugurbocegi9876 bilemiyorum 🥺 başkada bi belirtm yok sadece gögüs uçlarım dokununca ağrıyor 😢
bigunanneolucak Ugurbocegi9876 sonradan oluşsaydı hamilemiyim derim ama yumurtlamadan beri oldugu için bilemiyorum
Sehocan bigunanneolucak Canım hamile olabilirsin hamilelikte en sık görülen belirti gögüs hassasiyeti
bigunanneolucak Canerkan1 pko var bende ilaçla regl oluyorum bi döngüm yok yani en son 16 kasımda regl olmuştum :) bugün9.gğn yapsam da cıkmaz galiba
bigunanneolucak Sevcaninan peki yumurtlamadan beri mi vardı yoksa yumurtlama değerlendirdikten somra mı başladı
Canerkan1 bigunanneolucak canım benim komşumda kist vardı ameliyat la almak istediler 3 ayda bir adet oluyodu yine bihün doktora kist için gitti ilaçlarını almaya 2 aylık hamile çıktı
Ugurbocegi9876 bigunanneolucak bir 10 gün sonra falan test yap yada 1 hafta sonra bence olablr neden olmasın belli olmaz
Sevcaninan bigunanneolucak onu tam hatırlamıyorum ama o ay göğüs hassasiyeti çok fazla yaşadım uzun süre yaşadım sonra test verdim 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim inşallah rabbim sana da nasip eder