Naz22 Minnakhamis Ben kızımda 12 kilo almıştım,bana cok gibi geliyo suan😊Tiroidlerim yükselmisti ona bagliyorum hızlı kilo almamı,ilac ile sabitlendi suan degerlerim ve kilo almamda durdu,kilo degilmi veririz,bebislerimiz sağlıklı olsunlar yeter🤲🏻❤️
Minnakhamis Naz22 evet troid kilo yapabiliyor diye duymuştum iyi bari geçmiş olsun. Ya bilmiyorum hamileliğimin başından beri sürekli kilo ile uğraşıyorum ilk zamanlar bir haftada 4 kilo aldığım bile oldu diyetisyen vs derken düzene soktum sonra diyestisyenle anlaşamadım bıraktım onu şimdi de öyle çok yemiyorum ama bu hafta 15. haftamda yani 1 haftada 1.50 kilo aldım yarın kontrolüm var doktor ne diyecek bakalım 🙈😂 ya ileriki haftalarda sıkıntı yaşarım diye korkuyorum işin aslı yoksa kilo vs verilir Doğumdan sonra elbet veririm ki ikiz yâni uykusuzluk vs derken illa ki verilir diye düşünüyorum
Zeynepahmett Minnakhamis ben çok zayıf hamile kaldığım için ve ikiz olduğu için bişey demiyor:) ama bu gidişle 25 kilo falan alacağım gibi geliyor toplamda. Ben de İlk üç ay almadım sonradan birden aldim
Minnakhamis Zeynepahmett bende hamile kaldığımı öğrenmeden kilo almaya başladım 😂 tüp bebek tedavisi ile olduğu için o zamandan almaya başladım ilaçlar vs.🙊 bir ay diyestisyenle toparladım bırakınca yine aynı 😂 yani bu sürece 50 kilo ile girdim şuan 56 kiloyum daha 4 ay bile olmadan 🙊
Maryammi1 Minnakhamis genetik qaliba,annemde 5-6kilo almish tum hamileliklerinde😅 cok ishtahsizim yani 9ayi meyveyle gecirdim resmen. Yemek falan canim hic cekmiyor
Minnakhamis Maryammi1 ne diyorsun 😀 e bebeklerin gelişimi nasıl peki ? bende normalde zorla yedirirler hamile iken her bulduğumu yedim sonuç bu 😂 o faydalı bu iyi olur şu kan yapar bu can yapar diye diye bu hale geldim 🙈😂
selimsarea Maryammi1 çok az zaten çocuk 3 kilo eşiyle suyuyla ile 5 6 kilo yapıyor en az hiç mi sen almamışsın
Maryammi1 selimsarea hayir almamishim, hala kucuk beden giyorum. Karnimda minik. Gecenlerde ultrasona gitdim doktor 30haftalikmi? MashAllah dedi😅 hayir 35 haftaligim dedim bi shoka girdi🤣
VeryHappyMomm Minnakhamis birden kilo aldım ondan bir de diyetisyene de gidiyorum güya ama uyamıyorum listeye😑😅 inşallah şeker çıkmaz 🤷🏼♀️
Minnakhamis Ohaezgi harbiden ben şok 🙊napıyorsunuz ne yiyip içiyorsunuz anlamadım 😄 yahu bi tüyo verin bana 😄
biranneden1 Ohaezgi bebeğin kilosu falan normal mi ki. Çünkü benim mantığım alamadı nasıl bu kadar az aldınız ki
Humeyra-Kk Minnakhamis ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım 😂 son aylar ben ben olmuyorum birde şimdiden sonrası fena 😂🥰
Ohaezgi Minnakhamis valla benim bulantım çok oluyo o yüzden canım şükür sadece sabahları oluyo ama sonra boğazım açılıyo🙈😂 sırrını bilemiyorumm bende göbeğim çok çıksın istiyorum ama yok😂