selimsarea Maryammi1 çok az zaten çocuk 3 kilo eşiyle suyuyla ile 5 6 kilo yapıyor en az hiç mi sen almamışsın
blueberyy00 Maryammi1 maşallah çoğul gebelikte bu kadar formda kalmayı nasıl başardınız bebeklerinizin gelişimi nasil peki merak ettim biraz tuhaf oldu sorum ama ☺️☺️
Melike145334 Maryammi1 5 mi 😀 maşAllah ben 21 kılo 38 olucam ama zayıftım normalde o yüzden sıkıntı değil ama 5 cıdden epey az
Minnakhamis Zeynepahmett doktor ne diyor canım normalmiymiş. 16 hafta olucam 2 gün sonra 4 kilo aldım şimdiden 🙈😄
Minnakhamis Mucizem- deme 🙊 2 gün sonra 16 hafta olucam 4 kilo aldım bile 🙈😂 diyetisyene kızıp onuda bıraktım 😒😂
Minnakhamis Melikeakkc normal bence yâni çocuklarda var bu kilonun içinde yâni benim için normal bilmiyorum sen ne diyorsun 😀
Maryammi1 Minnakhamis genetik qaliba,annemde 5-6kilo almish tum hamileliklerinde😅 cok ishtahsizim yani 9ayi meyveyle gecirdim resmen. Yemek falan canim hic cekmiyor
Tuba-27 Adalara doğumda 7 kilo gider 1 kilo fazlan kalır vallaha böyle az kilo alana imreniyorum keşke bende az kilo alsam sonra vermesi yorucu oluyor
Zeynepahmett Minnakhamis ben çok zayıf hamile kaldığım için ve ikiz olduğu için bişey demiyor:) ama bu gidişle 25 kilo falan alacağım gibi geliyor toplamda. Ben de İlk üç ay almadım sonradan birden aldim
Ayaad Minnakhamis 2. Gebeliğim ama ilkinde her gitmemde tartılıyordum bunda hiç tartmadı bende tartılmıyordum dün bi tartıldım şok 😀 artık bu gidişimde şeker yüklemesi var ozaman söyleyeceğim bakalım ne diyecek ilk hamileliğimde de 20 kilo aldım 33 haftalık doğum yaptım
Melikeakkc Minnakhamis normal standart 12-16 kilo arasıdır ama bişey de olmaz ya 😂😂 ben tatlı hiç sevmezdim şimdi öle çok yiyorum ki canım çekiyor o yüzden çok kilo aldım 😂😂