CupCake Esra2580 6. Günden sonra belirtiler azalıyor , ama benim 15-16 güne kadar hep boğazım ağrıdı hafif hafif . Neyseki şimdi geçti .
Seher1234seher Ozlm111 Canım bana doktorum 6 saat arayla günde 4 defa kullanabilirsin dedi ama günde 1 ya da 2 defa kullandım
Ozlm111 Seher1234seher sen atlatabildin mi canım parol dışımda bişey kullandın mı yada ek bişeyler yapıp yiyip içtin mi canım
Seher1234seher Ozlm111 Canım doktor bana parol hapını 6 saatte bir alabilirsin dedi yani günde 4 defa kullanabilirsin dedi ama ben günde bir ya da 2 defa aldım
Seher1234seher Ozlm111 Atlattım elhamdülillah canımmmm. Yemek yemeyi eksik etmedim porol hapı kullandım ve bol bol su içtim ve meyve yemeyi eksik etmedim
Ozlm111 Seher1234seher oh çok şükür çok sevindim adınıza. Benim bugün başladı inşallah bende atlatabilirim bolsu mevye süt içmeye devam
zynb_ozkn CupCake peki siz nasıl geçirdiniz benim grip gibiyim sesim kısıldı baş ağrım var ve takatim hiç yok
CupCake zynb_ozkn benim de aynı semptomlarım oldu , bel ağrısı oldu bir gün , diğer gün baş ağrısı , burun tıkanıklığı , boğaz ağrısı . Gripten tek farkı bel ağrım ve koku tat kaybıydı.
Ugur1 Yaklaşık 15 gündür çekiyorum çok çok çok zor bir süreç. Önce diz ağrısı sonra baş ağrısı. Ama ne ağrı bunlar. Beni ağlatan cinsten. Sonrasında koku tat kaybı öksürük .. ve her gün farklı bi sikinti.. mecbur kalmadıkça evinizden çıkmayın kizlar. Bı de üstüne iştah falan da kalmıyor aldığım kiloları hep verdim. İns bebeğim iyidir tek korkum bu karantina da olduğum için doktora da gidemiyorum 😔. Bu arada 17 haftaligiz
Burcakoca2526 brcnbyrm ben de bugün pozitif çıktım. Çevremde duyduğum kadarıyla kan sulandırıcı iğne kullanıyorlar da o yüzden sordum. Ben de bir şey kullanmıyorum.
Hanz Burcakoca2526 bende kan sulandırıcı hap kullanıyorum canım onceden de kullanıyordum doktor devam et dedi birde bana iki tane ilac verdi c vitamini ve bağışıklık icin takviye onlarida iciyorum grip gibiyim suan 3. Gun olcak iste sol trafim agriyor burnum yanıyor oyle yani bildigin grip gibiyim
brcnbyrm Burcakoca2526 anladım canim yani eğer hafif atlatıyorsan kullanman gerekmiyordur diye düşünüyorum bol bol meyve ye ıhlamur iç iyi geliyor bide maden suyu limon güzel bi güç veriyor ben her gün ictim hemen hemen tavsiye ederim 😊
Burcakoca2526 Meltemilhan Evde pozitif biri varsa filyasyon ekibi geliyor. İlk test için gelmediklerini söylediler.
zynb_ozkn CupCake benim sırt ağrım hep var o yüzden oradan ayırt edemiyordum ama ben tat koku kaybedince hemen test yaptırdım anladım çünkü
Hanz CupCake bende öyleyim aynısı var tat koku gitmedi ama henüz burnum inanilmaz yanıyor gozum akıyor ve hapşırıyorum da
Hanz Meltemilhan benimde eşim negatif çıktı ben pozitif evden çıkmıyordum hastaneden kaptım kesin oyle düşünüyorum ama eşim negatif