Esra2580 Zeytinmascara bende ilk 2 gün coraspirin kullandım sonra doktorumun tavsiyesiyle iğne aldım iğne kullanıyorum tedbir amaçlı
Zeytinmascara Esra2580 banada ilk iğne demişti sonra corasprine başlayınca tamam 32. Haftaya kadar içiceksin dedi. Bakalım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi🤲🏻
Esra2580 Zeytinmascara amin canım senin kanına bakıp mi verdiler yoksa benim gibi tedbir amaçlı mi kovid için
busra-_-01 Esra2580 bende test için çağrı merkezini aradım kayıt aldılar filyasyon ekibi bir kez aradı yetişemedim tekrar ararlar mı yoksa biz mi gidelim hastaneye
busra-_-01 Hanz canım kaçıncı gün belirtiler başladı benim temastan itibaren beşinci günüm sadece isal
Esra2580 busra-_-01 benimde ilk eşim pozitifti sonra aradan 4 gün sonra falan bende belirti başladı sen tekrar ara istersen yoğunluk çok var cunki
Hanz busra-_-01 valla canım ben hastaneden kaptım buyuk ihtimalle seker yuklemesi yaptigimdan 5,6 gun donra hafif hafif başladı belirti suan ishalde bsr sol tarafim cok agriyor basim kollarim falan evde atlatıyorum insallah
brcnbyrm 47zeynep47 immm bende gitmem gerekiyordu sanırım die korktum sali günü gideceğiz dr ma bakalım sıkıntı çıkmaz insallah 🙏
Seher1234seher Ozlm111 Canım bana doktorum 6 saat arayla günde 4 defa kullanabilirsin dedi ama günde 1 ya da 2 defa kullandım
Seher1234seher Ozlm111 Canım doktor bana parol hapını 6 saatte bir alabilirsin dedi yani günde 4 defa kullanabilirsin dedi ama ben günde bir ya da 2 defa aldım
zynb_ozkn CupCake merhaba benimde testim pozitif çıktı bu gün 3. günüm asla koku almıyorum tat almıyorum düzelirmi diyorsunuz sizin kaç günde geldi
CupCake zynb_ozkn düzelir merak etmeyin , oraya takılmayın hiç , benim 10. Gün gelmeye başladı kokum şuan 20 gün oldu gayet iyi koku alıyorum, mutlaka gelecektir , kokusu geri gelmeyen vaka sayısı çok ama çok az , istisnalar sadece 😇içinizi ferah tutun 😘
heyymomm Mervenurbr teşekkür ederim🥰 ateşim yok hiç sadece dediğiniz gibi ağrılar var onu da hamileliğin son aylarına bağlıyorum
zynb_ozkn CupCake peki siz nasıl geçirdiniz benim grip gibiyim sesim kısıldı baş ağrım var ve takatim hiç yok
CupCake Esra2580 6. Günden sonra belirtiler azalıyor , ama benim 15-16 güne kadar hep boğazım ağrıdı hafif hafif . Neyseki şimdi geçti .