hulya1esila Esmaaaa_15 ilk belirtiler olalı 1 hafta oldu test pozitif çıkalı 5.gün çok şükür iyi geçiyor tat koku tamamen yok ama hafif geciyor
Esmaaaa_15 hulya1esila bende dün öğrendim ama bu kan sulandırıcı mevzusu kafamı karıştırıyor kullamazssm ya sıkıntı olursa diye yada kullanırsam zararı olursa diye 😥
Nurcaa Esmaaaa_15 kan sulandırıcının hiç bir zararı olmaz aksine yararı olur. Genetik hastalığı olan gebeler sürekli düşük yaşayan annelere 9 ay veriyorlar. Bu korona da kanı pıhtılaştırdığı için kullanmazsan zararı olur aksine bu bir önlemdir.
Iraz Zafsim0801 bende canım bende gebeyim tekrar kimse olmasın istiyorum 😔🤲🏻 Allah’ım sen bizleri sevdiklerimizi koru 🤲🏻
Minay97 Rose87 Allah yardmcin olsun Canim (( bende hafif koku aliyorum gripmiyim koronamiyim bilemiyorum (
TugbnrT Arkadaşlar ben 1 buçuk ay önce geçirdim hastalığı korkulcak hiçbirşey yok bol C vitamini alın bol bol su için sakın korkmayın herşey psikolojik korkulcak hiçbirşey yok tek sorunum benm 1 bçuk ay oldu tat kokum hala gelmedi 🥲
Zafsim0801 TugbnrT benımde 3.gündür nefes darlığım var Allahım okadar içim sıkıldıkiii 22.haftalık gebeyım nedendir varmıdır korona durumu bılmıyorum doktorumla konuştum oda bi test yaptır dediii YANE burda hastaneler berbat gtttigşmde oralarda kaparım diye korkuyorum
snmsvrnzdmr elisas-mom eee doğum olacağı zamanda pozitif çıkarsanız ne oluyor onu sordunuz mu doktorunuza ? Merak ettim. Çok geçmiş olsun bir an önce iyileşin inşallah
Rchd Aysegul4278 merhaba bende de aynı bahsettiğiniz şikayetler var yatarken yada ayakta iken yok en ufak bi hareket etmemle acı gibi ağrı gibi bir şey hissediyorum . İlk kalkışta belimi doğrultamıyorum . 3. Gebeliğim ilk kez oluyor . 28 haftadayım 10-15 gündür bu şikayetler var
Merve-Burak Efm18- 17+5 cnm görüyorlar demekki kadın doğum baktı din göğüs hastalıklarına gittim muayene için o da kadın doğum a git yine ultrasonla bakılsın tekrar dedi tomografi çekemediği için ultrasonla bakıldığı iyi olmuş dedi hatta öncesi için
Esmaaaa_15 hulya1esila bende kullanmıyorum nar ve limon tüketmeye çalışıyorum inşaallah yavrularımıza zarar gelmeden kolaylıkla atlatırız