Busemestan Minay97 kimi insanın çoook az duyuyor kimisi hiç duymuyor mesela ben ilk gün çok hafif derin derin nefes aldıkça koku aldım ikinci gün tamamen gitti 3 4 güne koku almaya başlıyorsunuz ama aylarca eskisi gibi olmuyor
Busemestan Iraz amin inşallah gebelikte dahada kötü oluyor 1 ay oldu karantinam biteli fakat hala ağrılarım halsizliğim devam ediyor bir aydır bir gün kendime tamamen iyi oldum diyemedim 😔😔
sansemiha Nisanurunannesi3850 Normal grip gibi başladı sonra sünizit sandım 4.gün koku ve tat gidince dank etti Covid olduğum 😣 Sonrası ateş burun akıntısı baş ağrısı(göz ağrısı)
Esmaaaa_15 Nurcaa kan nasıl verdiniz peki ambulansla mi gittiniz ya bende baktırmak istiyorum yoksa pıhtılaşma kullanmak istemiyorum ama varsa diye de korkuyorum 😥
Zafsim0801 Nisanurunannesi3850 merhabalar 2gundur nefes darlığım var korkuyorum sizce corona vs olmuş olabılır mıyımmm migde yanmam da var ama nefes darlıgıııı canımı sıkıyor 21 haftalık gebeyım
Iraz Zafsim0801 kzuum doktor bana gebelik ile alakalı olabir demişti ama yine de başka arkadaşlar da yorum yapsın ben de geçirdim Rabbim kimseye yaşatmasın birdaha vermesin kimsenin başına
Ygmrtlerli ece_2206 çok teşekkürler sizede, koku almam baya geç geldi, önce gün içinde bi aldım bi alamadım, sonra 2-3 gün içinde tamamen geldi.
ece_2206 Ygmrtlerli ben de bütün kokuları alıyorum ama burnumun bir tarafından sanki sizde de öyle miydi
Iraz Kızlar covid geçiren tekrar geçiriyor mu geciriyorsa neden geçirenlere asi yapılmayacak deniyor ? Anlamıyorum ? Kızlar tekrar olunuyormuuu ya
Busemestan Iraz bilmiyorum ve bende merak ediyorum 1 ay oldu hala boğaz ağrım halsizliğim devam ediyor korkuyorum yine mi oldum diye 😔
Mpy Ygmrslymn bebek son ana kadar dönmüyor 41+5 dim ve hala makat gelişti sırf bu yüzden mi sezeryan olacaksın