Maviss1525 ece_2206 Ben hastahanede yatmak zorunda kaldım alerji hastası olduğum için sürekli serumla vitamin verildi 3.günde tat ve koku almaya başlamıştım belki verilen serumlardan olabilir evde geçiriyorsanız ilaçsız belki ondan uzun sürmüştür
_Biricik_ CupCake 10 günlük karantinam bitti dışarı cikabildigim ilk gün ilk isim gidip test yaptırmak oldu. 2. Testim de negatif çıkmıştım. Tat ve koku gelmemişti da. Testimden 2 / 3 hafta sonra gelmişti. Baska biseyim yoktu.
ece_2206 _Biricik_ tamamen geldi mi yoksa yavas yavas mı geldi benim de 20 gün oldu sadece bir burun deliğinden koku alıyorum :)) baska sorunum kalmadı
Dilansarilmazaslan Nisanurunannesi3850 merhabalar benim boyun ağrısıyla başladı daha sonra sırt bel ve en son bacak ağrısı oldu hepsini farketmem 3 günümü aldı.
ece_2206 Dilansarilmazaslan evet evde geçiyorum baska bir sorunum kalmadı şükür bazen semptomlar bir süre daha devam edebilirmiş negatif olsa bile
enfla kızlar merhaba esım pozıtf ama bnm belırtm olmadıgı ıcın bana test bıle yapmadılar yapmaları gerekmezmı karantına verdıler kan sulandırıcı ıgne fılan kullananlr var ya poztfsem dıe korkuyorm
Morvi enfla canım eğer test istiyosan, belirtilerin var gibi söyle, kapıdan gelip test alıyorlar. Hamile olduğunu belirt. Bende öyle yaptılar.
Kkkkbbrra EdanrAy benim 1 bucuk ay oldu daha yenı az az koku alıyorum tat hala yok 😤 berbat bir durum bu bir an önce kurtulsakda şu illetten huzura ersek🤲🏻
Meltem374141 Kkkkbbrra benimde burnum tikali tat eksi tuzlu aci aliyorim oylemi tat alamiyorm burnum tikali ondan mi acaba geciyomu
enfla Morvi eger poztf cıkarsam karantına bastan baslıomus hıc bır belırtım yok cok sukur ama aklıma takıldı cok doktorda belırtn varsa test yaptr dedı belırtısı olmayıp pozrf cıkıp sulandırıcı kullanan var mı acaba buralarda onu merak edıyorm
Gizem93- Nisanurunannesi3850 benim grip gibi başladı 2-3 gün sonra da tat ve koku alamadım hemen hastaneye gidip test yaptırdım röntgen çekilecekken doktor hamilelik şüphen var mı diye sordu ben de olabilir demiştim hemen gebelik testi istedi bu vesileyle o gün hamile olduğumu öğrenmiştim :) akşam da pozitif olduğumu öğrendim ben evde ayakta atlattım çok şükür hafif kırgınlığım tat ve koku alamama dışında bir şikayetim olmadı haliyle ilaç da kullanmadım iyileştim kendi kendime çok şükür
Nurhan88 yildizfero01 maalesef canım pozitif çıktı Pazartesi Doğuma götürecekler Ambulansla refakatçı olmayacak tek başıma ne yapıcam bilmiyorum gece hastanedeydim nefes alamadım çok kötüyüm gerçekten moralim çok bozuk
Meltem374141 Bende coronayim 29haftalik hamileyim 7.gunum hic bittikten snra kontrole giden varmi bebek icin sorun cikiyomu benim hic bi bulgum yok bi bi iki defa hapsurdum burnum tikali okdr
Kkkkbbrra Meltem374141 ilk başladığında burnum tıkalıydı yine koku tat yoktu. Bir hafta sonra burun tıkanıklıgım gectı ıyılestı. Ama koku tat 1 bucuk ay olcak hala yok. Kokuyu cok az alıyorum oda burnuma kadar sokarsam yakın mesafeden alıyorum.
Meltem374141 Covitten snra bebek kontorlune giden varmi sorun cikiyomu ben hafif atlattim ayaktta ama tat olarak eski tuzlu aci hissediyorumda burnum tikali ondanmi
Meltem374141 enfla hayir doktoruma sordum septonlarin yoksa gerek yok dedi ztn aile hekiminden hemsirede ariyor