Smyyeakyldzz00 _Biricik_ bende 6 haftalık hamileyim şuan . Yüksek ateşim var. Acaba bebeğe bir tehlikesi var mı
_Biricik_ Smyyeakyldzz00 ilk etapta ilaç vermiyorlar. Çok ileri düzeyde olursa artık veriliyor ilaç diye biliyorum. Eğer imkanın varsa gelen filyasyon ekibine sor yada aile hekimini ara sağlık ocağından telefonda bilgi al mutlaka. Daha da olmadi kadın doğum doktoruna sor. Benim doktorum çok zorlanirsan parol içebilirsin demişti.
_Biricik_ Mom81 zaten covid oldugumda da pek ilgilenilmedi herseyi kendi imkanlarimla yapmaya calistim düşük tehlikem vardi hergun iğne olmam gerekiyordu ama pozitif olduğum için kimse eve gelmiyordu. Ben yasakliyim dışarı cikamiyorum. Hastalık degil beni bu olaylar çok zorladı. Daha sonrasında zaten bi kontrol olmuyor test yapılmıyor karantina süren bitince bitti iste iyileştin oluyor. Ben Yine kendim ozel hastanede test yaptırdım.
CupCake _Biricik_ kaçıncı gün 2. Testi yaptınız açan ? Ne zaman negatif oldunuz , negatif olduğunuzda bütün belirtiler yok olmuş muydu?🙄🙄
_Biricik_ Iraz valla bulaşabiliyor diye duydum ama net bişey bilmiyorum canim. Yani nasıl olsa geçirdim birdaha geçirmem tamam daha bana gelmez diye bişey siz konusu degilmis.
_Biricik_ ece_2206 aynen covid19 geçtikten sonra da 1 ay devam edilmeli diyorlar kan sulandiriciya. Ama ben yine de mutlaka ne olursa olsun bi doktora danışın derim. Eğer imkansız ise kendi inisiyatifinizi kullanın.
CupCake ece_2206 ne zaman negatif oldunuz acaba ? Bende 2. Testi vereceğim yarın inş negatif olurum 😓
_Biricik_ Busraa89 yok bebegim de sağlıklı bende de bişey yok. Kan tahlillerim yapıldı değerlerime bakıldı. Bebegiminde kalp atışına bakıldı boyuna baktılar icin de bulunduğum haftaya göre tam herşey normal dediler.
Makbule7995 Mutiess canım corona atlatırken sen de de sık sık terleme vücudun da daralma sıkılma oluyor muydu
_Biricik_ CupCake 10 günlük karantinam bitti dışarı cikabildigim ilk gün ilk isim gidip test yaptırmak oldu. 2. Testim de negatif çıkmıştım. Tat ve koku gelmemişti da. Testimden 2 / 3 hafta sonra gelmişti. Baska biseyim yoktu.
Maviss1525 Smyyeakyldzz00 Doktorlar daha çok küçük diye etkilenmez demişlerdi bana çok şükür 31+6 olduk herhangi bir sorun yaşamadık şuana kadar birşey olmaz inşaAllah daha çok küçük bol bol sıvı tüketin C ve D vitaminini ihmal etmeyin 🌷
ece_2206 Maviss1525 tat ve koku kaybı yaşadınız ne zaman geri geldi acaba benim 20 gün oldu hala koku duyumda eksiklik var
CupCake ece_2206 benimde yarın 16. Günüm bende yarın vermeyi düşünüyorum , ama hafif boğazım arada ağrıyor gibi , o yüzden korkuyorum acaba tekrar pozitif çıkar mıyım diye 🙄
Maviss1525 Smyyeakyldzz00 Birde ben ateşim çıktığında ilaç alamadığım için sık sık düşene kadar ılık duşa girmiştim ertesi gün ateş falan kalmamıştı sizde öyle yapın ateş normaldede tehlikeli zaten
Maviss1525 ece_2206 Ben hastahanede yatmak zorunda kaldım alerji hastası olduğum için sürekli serumla vitamin verildi 3.günde tat ve koku almaya başlamıştım belki verilen serumlardan olabilir evde geçiriyorsanız ilaçsız belki ondan uzun sürmüştür
ece_2206 CupCake bende de hala koku almada sıkıntı var burnum da tıkalı gibi ama negatif :) siz de koku kaybı oldu mu
CupCake ece_2206 evet benim de ilk hafta burnum tıkalıydı , sonra geçti , tat koku da gitmişti , 2-3 gündür tat ve koku alıyorum , ama tam anlamıyla %100 değil . Yani yakın olunca koku alıyorum ama uzak olunca çok alamıyorum .