Dorukegeninannesi PapatyaAnne_ Kayseri acıbadem hastanesi Gökalp öner 3. Tüp bebek denememde hamile kaldım
Emel38 Dorukegeninannesi maşallah..Gökalp bey benim tüplerimi açmıştım , bende açıldıktan sonra gebe kaldım 😊
Aryam-15-15 PapatyaAnne_ bnde erciyes hastanisinde rakip turana gidoyodum ikiz gebelikti gayet bilgli ve iyi bi doktor cokta ilglidir cnm
Emel38 Korona bütün hastanelerde var ben sadece tedbirimi daha çok alıyorum şehir hastanesine giderken..2 kat üst üste maske, dejenfektan vs.. şuan için bir sıkıntı yaşamıyorum.günlük Hasta sayısınıda azaltmışlar zaten..
Mavilotta halitefe bilemiyorum ya ne yapacağımızı ne düşüneceğimizi şaşırdık. Mesela ben normalde fakülteye gidiyordum oraya asla temiz diyemezsin. Ne bileyim pozitif Vaka varlığı ve yoğunluğu durumu olarak değerlendirmek en mantıklısı olarak geliyor…
halitefe Mavilotta yok ya büyük konuşmayım ama çok acil bişey olmadıkça normal hayatımda da inan fakülteye gitmem çok çok ekstrem bir durum olursa ancak enfeksiyon kapanda çok bebek oluyor fakültede gerçekten temiz değil birde çileli randevu al bilmem ne yap uğraş
halitefe Mavilotta çok istisna ve zaruri durum için yoksa hastalık hastası olur çıkarsınız valla çok garip bir yer orası Allah kimseyi düşürmesin
elusornek Memorial hastanesi Özgüç Altun’a gidiyorum. İnanılmaz ilgili ve motive eden bir doktor bir kere gitsen zaten hep devam etmek isteyeceksin kesinlikle tavsiye ediyorum 😊😊
bukito PapatyaAnne_ benim doktorum Acıbadem hastanesi Mustafa taş çok kibar enerjik naif birisi çok destek oluyor ve çok güzel ilgileniyor şahsen ben çok memnunum ama randevusuz gidersen çok sıra bekliyorsun randevu alınca da 15-20 dk yine de beklemeyi göze Alman gerekiyor biraz yoğun
Zeys PapatyaAnne_ marta doğum yaptım Erciyes’te Bihter senem Feyzioğluydu doktorum da..hastane aman aman bi hastane değil ama doktorumdan memnun olduğum için devam ettim sezaryen oldum ekibi güzeldi çok motive ettiler beni ben memnun kaldım..😊
Zeys Emel38 gebe okuluna gitmiştim şehir hastanesinde Mahiye ebe var orda doğum yapacaksan onu bul mutlaka şahane bi insan ben normal doğum yapsaydım doğum koçu olarak doğum yaptığım hastaneye gelmesini rica edecektim :))
nur2 Ilk doğumumda erciyes hastanesine gittim bebeğim kalp hastası olarak doğdu doktor hanımın haberi bile yok anlamamış kabus gibi gunlerim oldu 2 ay fakültede kaldık kesinlikle önermem şimdi dünyam hastanesi aynur hanıma gidiyorum cok memnunum
halitefe nur2 detaylı ultrason yaptırmadınız mı orda çıkmamış mıydı perinatoloji uzmanları anlayabiliyor çünkü bunu
Deletedmom15 nur2 ilk gebelikde insan yapılack testler konusunda bilgilendirilmeli kesinlikle detaylıya girmeliydn bana ilk gebeliğimde doktor söyledi yoksa bende bilmiyordm simdi hangi hafta ne yapılır bıraksalar kitabını yazarm o derece bilinçlendim. Cok şükürki ikinizde sağ salim atlatmışsnz canım her ne olursa olsn doktorun anneyi bilgilendirmesi yönlendirmesi lazım bu yüzden yıllarca eğitim almış o insanlar rabbim iyi insanlarla karşılaştırsn. Şu an fakültede doç dr. erdem şahine gidiyorum mükemmel bi insandır her şeyi bin lere didik didik anlatır hatırlatır
Mavi21 PapatyaAnne_ merhaba bende kayserideyim zerrin hanim dedginiz zerrin ozkececi mi ozel muayene yeri olan
nur2 halitefe benim ilk gebeliğim di duydum ama bilmiyordum ne oldugunusürekli kontrollere gidiyordum hic demedi bende yaptı sandim yapmadı detaylı utrason