PapatyaAnne_ Anne adaylarım 💐☺️ bana bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen tecrübelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var. Ben erciyes hastanesine gidiyorum. Ve iyi bir hastane olmadığını duydum. Ebeleri vs ilgili değillermiş sanırım. Bana yardımcı olun lütfen ♥
halitefe PapatyaAnne_ canı system hastanesi eda ülkü karakılıçı öneririm çok ilgili ve tatlı biri hemşireside ilgili sağolsun birde hastane çok temiz içi falan düzenli
Huris66 PapatyaAnne_ canim bende kayseri memorial ulku Aksoy a gidiyorum 2. Gebeligim ikisindede ona gidiyorum ve cok memnunum
Binnazzz12 PapatyaAnne_ hangi doktora gidiyorsunuz aceba bende Erciyes e gitmeye başladım da doğuma yakın 31 haftaligim şimdiye kadar özele gidiyordm
_sumeyyebedir7_ PapatyaAnne_ ben memorial hastanesi Ulku Aksoy’a gidiyorum çok memnumun ve etrafımdaki bir çok kişi gitti muayene SGK olduğumuz için 250 tl ama Doğum ücretini sormadım malum her sene değişiyor 🥰
calciumoxalat _sumeyyebedir7_ Huris66 dogumunuz normal mi sezeryan miydi acaba? Ülkü hanımın sezaryen dogumu nasil acana bende doktor arastirmasindayim acibadem mi memorial mi karar veremedim
Emel38 12 haftaya kadar Dünyam hastanesine gittim.Fakat muayene ücreti ve tahlil ücretleri çok pahalı oldu son zamla o nedenle şehir hastanesi Venhar hanım önerdiler ona gideceğim artık.Geçen gün ayrıntılı ultrasonumu ve 2 li testi geçen şehir hastanesinde yaptırdım 2 güne çıktı 10 güne çıkar dedikleri sonuç.
Zeys Emel38 gebe okuluna gitmiştim şehir hastanesinde Mahiye ebe var orda doğum yapacaksan onu bul mutlaka şahane bi insan ben normal doğum yapsaydım doğum koçu olarak doğum yaptığım hastaneye gelmesini rica edecektim :))
Mavilotta Ben Cahit Gözüakça yı seviyorum. Daha önce doğumumu o yaptırmıştı. Hüma hastanesinde. Sadece kadın doğum hastanesi olması bence virüs açısından şuan daha avantajlı ve yenidoğan yoğun bakımı da var. 140 TL muayene ücreti. Çok yoğun da olmuyor. Randevusuz gitsen bile çok beklemiyorsun
halitefe Mavilotta canım hüma çok kirli bir hastane değil mi ya doktorlarını bilmiyorum ama acayip düzensiz temiz değil gibi sanki
halitefe PapatyaAnne_ onu bilmiyorum canım bizim kurum olarak anlaşmamız var o sebeple anlaşma olan fiyattan giriyorum doğumda hala vakit var diye konuşmadık henüz ama arasan telefonda bilgi verirler
Mavilotta halitefe Çok kirli ya da çok temiz diyemem. Gözüme batan bir durum olmadı şimdiye kadar. Kirli diyebileceğim bir durum görmedim. En önemlisi virüs ve Dr açısından bence mantıklı. Hemşire ve personel de idare eder bence. Bana kalırsa en iyisi fakülteydi ama malum virüs var ve fakülte şuan mantıklı değil…
Mavilotta halitefe Sadece kadın doğum hastanesi olması bence virüs açısından şuan daha avantajlı. Başka bölümler yok en azından ve pozitif hastaları da kabul etmiyorlar diye biliyorum. Ben bu nedenle de tercih ederim
PapatyaAnne_ Binnazzz12 Zerrin hanıma gidiyordum memnun kalmadım haftaya cuma günü randevum var 15 haftalık olucam Bihter hanıma randevu aldım bu sefer daha iyi olduğunu duydum ilgili vs bakalım ona gidicem eğer o da ilgili olmazsa hastane değiştirmeyi düşünüyorum
halitefe Mavilotta yani banada orası inanılmaz kirli geliyor yada ben gittiğim zaman belki öyleydi bilemiyorum ama burada çok kişide yazmıştı kirli olduğunu bebekmfalan mikrop kapar diye korkuyorum bende zaten normal temizlik yoksa koronaya hiç dikkat etmezler gibi ama hayırlısı
Mavilotta halitefe bilemiyorum ya ne yapacağımızı ne düşüneceğimizi şaşırdık. Mesela ben normalde fakülteye gidiyordum oraya asla temiz diyemezsin. Ne bileyim pozitif Vaka varlığı ve yoğunluğu durumu olarak değerlendirmek en mantıklısı olarak geliyor…
Mavi21 PapatyaAnne_ merhaba bende kayserideyim zerrin hanim dedginiz zerrin ozkececi mi ozel muayene yeri olan
SEZKI PapatyaAnne_ benim ablam iki doğumunu da Zerrin hanımda yaptı çok ta memnundu bende Kayseri de olsam kesinlikle ona giderdim çok anlayışlı biriydi kendisi🙁
Emel38 1 tüp kan ve 2 li test için 170-180 TL vermek zoruma gitti , muayene 180 TL yeni olmuş. Bu çocuk doğana kadar böyle giderse 2. El araba parası gidecek 🤣🤣.. Şuan mantıklı olan şehir hastanesi olduğu için oraya gidiyorum.herşeyi ücretsiz yapıyorlar.
Deletedmom15 PapatyaAnne_ ben fakültede erdem şahine gidiyorum özel muayene ile doç. Doktor cidden işinde cok başarılı mükemmel bi insan gerçekten ama genelde riskli gebelere bakıyo
Hamileyimasy Deletedmom15 ücreti ne kadar benim gebelik de riskli ikizlere hamileyim randevu alıp mi gitmemiz gerekiyor