kubrafatih28 An itibari ile son 27 🙈 bebeğimin artık rahme baskı yapmaları ufakta olsa başladı. Erken mi gelir geç mi gelir bilmem ama sağlıkla gelsin inşallah 😄😄😄
Ozlemr Deryademirel programa göre 18 gün kaldı i. Sezeryan olacağım tarihe 8 güne kaldı. Kasılmalarım ağrılarım geçen hafta başladı
Bannesi Deryademirel Bizim dr haziranı bekleme taraftarı😒 bana kalsa artık alsın yani. Uyku yok el ayak ateş atıyor😊
Deryademirel Bannesi benimde çok fazla şişlik ve ağrılarım oluyor elim ayağımda. Akşama kadar uzanıyorum hala ayaklarım şiş. 🙈
Nurerdgn Deryademirel insaallah canim ya Allah hepimizin yardimcisi olsun hayirlisiyla sağlıklı bir sekilde alalim bebislerimizi kucaklarimiza insaallah❤❤❤
Bannesi Deryademirel Az kaldı cnm. Şu son 1 haftadır bende ağırlaştım iyice şişliğim yok ama elim ayağım ateş atıyor😞
Laleet Son 2 ve bir haftadır da 2 cm açıklığım var fakat kızım gelmiyorrrrrrr 😂 en ufak bi şeyi bile Doğum sanıp heyecanlanmaktan Yoruldum🙄 artık gerçekten doğuruyor olsam bile tepkisiz karşılayacağım bu gidişle inanasım gelmiyor çünkü 😂
Laleet Deryademirel evet doğmayı tercih ederse eğer burnunu ısıracağım ölüyorum meraktan ama bu kadar naz da olmaz ki 😂😂
Bannesi Kızlaaar 04-06 pazartesi günü saat 12.00 da oğluma kavuşuyorum inşAllah.🙏💙 tabi daha erken gelmek istemezse