Melikeyigit Deryademirel. Bende. Aynıyim ama bebegim hareket etmiyor bugun doktora gitim boyle giderse sezaryanla almamiz lazim dedi Morelim cok bozuk daha bide eşim ile tartıştık o da eve gelmiycegini soyledi ne yapicagimi bilmiyorm 😢
Deryademirel Melikeyigit canım alan daraldıkça zaten çok oynamazmış kötü düşünme korkma. Az kaldı, rabbimden hayırlısını iste yeter. Eşinide hiç takma. Böyle bir zamanda güzel birşey değil yaptığı ama bebeğin için iyi ol. Üzülüp kendinide onuda etkileme
Deryademirel Nurerdgn evet inçimizde en yakın olan sizsiniz. Hepimiz hayırlısı ile alalım inşallah kucağımıza 💋
Deryademirel milestone İnan’ın bende anlamadım. Tecrübesizlikk zaten var birde ne yapcam paniği falan🙈 umarım anlarız ne olduğunu
Deryademirel pPapatya bana öyle birşey denmedi bilmiyorum ama muhtemelen Doğumu kolaylastıran birşeydir 🙈🤣 hiç anlamıyorum ki
Kubra0903 Bizimde son 20 günümüz kaldı ama ilk çocuk olduğu için mi anlamıyorum bilmiyorum sanki bizim oğlanın gelmeye niyeti yokmuş gibi ☺ Sabırsızlıkla bekliyoruz 🤩
Deryademirel Kubra0903 herkeste aynı tedirginlik.. acaba Doğum belirtisi mi diye her tepkiyi merak ediyoruz 🤣 sanırım bi su ve nişan olayıyla çözecez bu durumu
Deryademirel incikevsr muhtemelen bende anlamayacağım kontrole gittiğimde doktor hadi Doğuma falan diyecek öyle anlayacağım 😂🤣🤣🤣
Deryademirel Bannesi bende sezeryan isteseydim eğer 28inden sonra birgün yapacağını söylemişti 🙈 muhtemelen sizide öyle yapacak
Bannesi Deryademirel Bizim dr haziranı bekleme taraftarı😒 bana kalsa artık alsın yani. Uyku yok el ayak ateş atıyor😊
Ayse92 Benimde son 18 pek belirtim yok cati muaneside onumuzdeki hafta olucak ins iki gündür akıntı artışı oldu bianda geliyor acilnami var acaba nasil olucak cok heycan ve korku var Allah yardimcimiz olsn ins🙈🙏
Deryademirel Ayse92 akıntı zaten bu zamanlarda artış gösterirmiş. Tabi doğumunda bir belirtisi olur mu hiç bilmiyorum ☺ Hepimizin kolay doğumları olur inşallahhh
Nurerdgn Deryademirel insaallah canim ya Allah hepimizin yardimcisi olsun hayirlisiyla sağlıklı bir sekilde alalim bebislerimizi kucaklarimiza insaallah❤❤❤