Sem-a Merhaba arkadaşlar 16 haftalık hamileyim 62 kilo ile hamile kaldık şuan 66 kiloyum ve normal de yemek yemeği seven biriyim pandemi dönemin de de hep evde hareketsizim siz neler yapıyorsunuz nasıl önüne geçicem bu kilonun 😅😅😅
berus Sem-a bende senin gibi her ay bi kilo alıyordum ama fazla almışım 5. Ayda diyetisyene gönderdi doktorum. Simdi 32 haftalik 13 kilo aldım.ins bole kalır 😔
Leylayunus Sem-a bende 76 yla kaldım 35 haftalık olduk 86 olmuşum ama görenler göstermiyosum hiç diyorlar boyumda kısa aslında
Sem-a Semanuroguzalp kaç kilo ile hamile kaldınız bugün doktorum çok hızlı kilo alıyorsun dikkat etmen gerekiyor dedi bide benim boyum kısa😅
Zgeylmaz Semanuroguzalp bende 27 haftadayım 18 kiloydı en son ama gel gör ki extra hiçbirşey yemiyorum ama alıyorum bende anlamıyorum
Elifaysu Sem-a 62ile hamile kaldım yedinci ayda kontrole gittim 68dim 30.haftada 73 35+4.haftada 70oldumm😂
berus Sem-a her ay degisti yeme lisem ama abur cubur patates cikokta sevdiğim ne varsa yasakladı bana. Ve her gün protein et veya yumurta verdi. 10dan once kahvaltı 3 ogun yemek
Sem-a berus teşekkür ederim bende dikkat edeceğim inşallah ama 10dan sonra uyanıyorum 😂 yürüyüş yapsam en azından biraz faydası olacaktır🙏
gamzelinaz berus tatlı isteğinizi nasıl bastırıyorsunuz? Ya da aksam gece canınız bişey yemek isteyince ne yapıyorsunuz? Özellikle aksamları kendimle savası yorum bir tabak tatlı, meyve ya da bir parca cerez almamak için
berus Sem-a ekmeği tam buğday makarna pilav karbonhidrattam uzak dur sebze ve protein ağırlıklı beslenirsen kilo bile veriyorsun. Ben 2 kilo verdim 1 ayda. Şişkinliğim gitti. Düzenli yemek kilo verdiriyormus
berus gamzelinaz ara öğünüde yiyince pek acikma olmuyor. Aksam oglen salata yogurt var. 4 saatte bir yemek . Yemek sonrası da 2 saat sonra ara ogunum var mesela. Ara ogunde meyve yiyorum. Ama tabi dayanmak mümkün olmuyor bazen. Tatli yiyorsam ara öğün yerine sayıyorum. Eger abartılı ise gelen yemekte 3 dilim tam buğday ekmeğim var onu yemiyorum.o şekilde durdurdum. 4 ay sabit kaldı ama son 3 haftadır bir kilo aldım ona rağmen.
berus gamzelinaz gece acıkınca yogurt yiyorum aktozsuz. Ama ben aksam ara öğün iptal edip her gece yatmaya yakın bir tabak yogurt yiyorum. Yemezsem gece huzursuz bacak sendromundan bacaklarım tutuyor.ona izin vermisti doktorum.
gmzns gamzelinaz sakız çiğniyorum ben sürekli hem bulantımı önlüyor hemde abur cubur isteğimi kapatıyo
berus gamzelinaz yarım muz 1 mandalina yarım nar ayva. Ama sadece birini seçip yeme hakkim var o da ara öğünde.
gamzelinaz berus 4 ay sabit kalmadı da harika bence. Benimki ücer beser tırmanıyor sanki. Aksam kacta yemeği bırakıyorsunuz artık. Eşimle tartısmaya başladık resmen, o gec oldu yeme dedikçe ben Bi çerez Bi meyve dalan filan 😢 duramıyorum
berus gamzelinaz en gec 7 buçukta yemek yemem gerek. Kahvalti 10 da 2 de öğle yemegi. 2 saatte bir de ara ogun