Zehraaa98 elediyebiri en iyisini benım doktor yaptı ikili taramayı vajınal yaptı her sey kabak gıbı ortadaydı😂
elediyebiri Aslihanilhan ultrasona poz vermeyi sevmiyor 😂 Sürekli sirtini dönüyor 😂 ya da yan duruyor 😂
54Gulsumgursu Aslihanilhan benimde yirmi bir Mayıs ama tam kesin öğrenemedik erkeğe benziyor dedi doktorumuz🙂
Aslihanilhan 54Gulsumgursu erkek olsa kesin derdi bence .benziyo dediğine göre bende de bi şüphe uyandı . Bi dahaki gittiğinizde kız diyebilir :)
Cemrece Aslihanilhan evet yaa kimi duysam erkek bekliyoruz diyor sastim kaldim hic kiz duymadim 😅 Bana 12.haftamda kiz gbi ama net bisey diyemem su an dedi doktorum bakalim bekliyoruz
Aslihanilhan Cemrece gibi dediyse eğer mutlaka bekleyin. Genelde gibi olanlar değişiyor çünkü :)) sağlıkla gelsin de inşallah. 14 .haftada kesin belli olur ama
TugceG Aslihanilhan bende burda duydugum kadarıyla cogj erkek benimde 15 haftalık olcaz iki gune doktor gecen hafta yuzde 80 erkek dedi tabi ben yine ayrıntılıyı bekliyorum kesinleşmesi için😂
Aslihanilhan TugceG bence de bekleyin kesin dememiş çünkü :) bana kesin dediği için emin oldum . Bekleyin bakalım sağlıklı olsun da inşallah :)