brnksy Sahikagnlts Allah yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin☺️🙏🏻 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi doktorumuz bir sonraki kontrolde 14. Haftada kesin erkek olduğunu söyledi🙂
Aslihanilhan Hayalizlerim bence yenidoğan olan bişey almayın çok minik oluyolarmış. 3 6 ay ideal gibi
Sevilay7 Aslihanilhan gidecegiz bu hafta içi ama korkuyoruzda korona cogaldı bizim oldgumuz bölgede eşim gtmeyelim diyor bide gribim bizi salmazlar hastaneden diyor😂 şuan antalya bölgesindeyiz❤️
may2021mother Aslihanilhan benimde kız ❤️2021 de doğum yapacak tanıdığım 3 arkadaşımında kız bebekleri olacak
Sevilay7 Sevilay7 hatırladınmı sen bana kız tahmini yapmıştın😇kebdinede baktıgında ultrason kagıdına bildinmi erkek olduğunu 🙏
Aslihanilhan Sevilay7 haklısınız valla çoğaldı ama sırf meraktan ben gidiyorum ya. Yanınıza kolonya alın bol bol sıkın 2 maske takıp gidin bişey olmaz hayırlısıyla :) ona göre yavastan alısverişte yaparsınız . Günler cabuk geçiyo valla
Funda8989 Banada 6haziran dedi doktor .Cinsiyetini net söylemedi.Bir cikinti var erkek galiba dedi .14.Haftama gircem ancak 16.haftada ögrenebiliriz dedi .O da gösterirse😃
Aslihanilhan Funda8989 bende 14. Haftada öğrendim :) kesin erkek dedi yani. Hatta dünde gittim kontrol amaçlı yine sordum erkek erkek dedi yani sizin de belli olur bence artık :)
Aslihanilhan mrskement kıyamam ya cok zor bu durumda bende öyle herşeyden tiksindim yiyebildiğimi yiyorum işte. Bol bol peynir falan yiyin bebeğe yarıyormuş süt ürünleri
Mervekklkdmn Aslihanilhan biz 20 haftalık olucaz hala öğrenemedik. 14. Haftada kıza benziyor demislerdi. Bugün ultrasona girdim doktor o kadar sınır bozucuydu ki cinsiyeti geçtim ultrason ekranini bile göstermedi. Şimdi özele gidicem inşallah görürüz 😔
Zehraaa98 elediyebiri en iyisini benım doktor yaptı ikili taramayı vajınal yaptı her sey kabak gıbı ortadaydı😂