Zynpozdmr Anne18 o zaman degerim normal şuan pinpiriklendim insan korkuyor tabi hersey Allahtan birde 3 yaşında kızım var onda da çok korkutmuslardi ondan kaldı sanirim😬
Zynpozdmr Cinarinannesii_ bende ilk gebeligimde 6. Hafta da kalp atışını duymuştum o zaman da korkkutmuslardi degerin düşük diye 404 çıkmıştı çünkü bunda 265 çıkınca daha çok korktum yükselir mi acaba diye umarım bizde yarın görürüz ultrasonda 🤲🏻🥰
Cinarinannesii_ Zynpozdmr korkma canım inşalalh görür sağlıkla kavuşursun ben adetim 1 hafta geçince doktora gidip öğrendim ondan yüksek değerim şuan yanında debeleniyor sıpa darısı sizin başına 😊🌸
Purpura26 Zynpozdmr 265 çıkalı ne kadar oldu? 265 bugun ki değerinse yarın keseyi görmen mümkün değil. Kan değerinin en az 2000 olması gerekiyor ki bazen o değerde bile karından gözükmeye biliyor. Haftaya anca gözükür.
Gamzeunal Zynpozdmr 5 haftalikken ilk betam 7474 idi bana cok yüksek geldi 16 sinda kalp atisini duymaya gidicem 6 haftalikken duyuluyormus tedirginim
Zynpozdmr Cinarinannesii_ inşallah canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ablası ile bekliyoruz bizde yolunu inşallah hayırlı haberlerle gelirim 🥰
Purpura26 Zynpozdmr Yarın 1.100 civarı olur ozaman. Doktor göremez büyük ihtimalle. Göremezsen panik yapma diye söylüyorum. Pazartesi görürsün rahat rahat 😊
Zynpozdmr Purpura26 haftaya perşembe tekrar kontörüm var o zaman görebiliriz 4 sene geçince insan unutuyor🙈
Burcumehmet35 Zynpozdmr daha göremedik çoğul mu tekil mı ama ben baya geç gittim 5 haftalik falanken kan testi verdim ondan mı acaba ?
Zynpozdmr Burcumehmet35 he olabilir tabi canım o zaman yine de fazla çoğul gebeliklerde fazla cikiyor genden var mi ikiz😊
Burcumehmet35 Zynpozdmr eşimin genlerinde var bakalım yarın kalp atışını dinlicez belki görürüz tekil mı cogulmu