Zynpozdmr Kızlar ilk beta degeriniz kac çıktı birde kaçıncı hafta da kese gördünüz şimdiden teşekkürler 😊
Zynpozdmr Sssevgiii benimde ilk gebeligimde beta 404 çıkmıştı kizimda bundada 265 çıktı acaba az mi diye pinpiriklendim suan sata göre 4+3 ysrin kontrol var inşallah görürüz beta da yükselmiştir umarım 🤲🏻
Zynpozdmr aylul0 benim de ilk gebeliğin göre az cikti bunda 265 degerim düşük geldi biraz korktum bende teşekkürler canım 😊
Zynpozdmr Hfeyza benimde ilk degerim 265 kızıma hamilelegimde degerim 404 çıkmıştı bu düşük çıkınca korktum bende umarım bende görürüm yarin 🤲🏻
Zynpozdmr gmzrk beta dan ne kadar sure sonra göründü canim kese benimde degerim 265 yarin kontrolüm var 4+3 uz umarım görünür 🥰
nurdane3504 Zynpozdmr beta hcg 1300lü bişeydi sağlık ocağında yapmıştım bikaç gün sonra randevum vardı 4+2idi yanılmıyorsam kese göründü geçen cuma da 6+1 kalp atışı oluşmuştu
Zynpozdmr nurdane3504 benimde yarın kontrolüm var inşallah görürüz ilk beta degerim 265 az mi acaba diye düşündüm korktum biraz açıkçası ilk kızımda degerim 404 çıkmıştı acaba haftası mi kucuk dedim gec döllenme vs yine de aklima takildi😔
Zynpozdmr Anne18 canim testi erken mi vermiştin yoksa regl gününde gecikmen olunca mi çünkü benimde 265 cikti ilk gün idrar testinde gördüm daha sonra kan testi verdim sata göre 4+3
Cinarinannesii_ Zynpozdmr normal ultrasonla canım doktorumun tecrübesi sanırım daha önce ki gebeligimi de aynı haftada görmüştük kese olarak😊
Purpura26 Zynpozdmr 17 ile öğrendim adetime 4-5 gün vardı. 4+6da keseyi gördüm. Değerim 2.500dü kese gözüktüğünde
Zynpozdmr Purpura26 bende 265 ile öğrendim yarin kontrolum var az mi acaba degerim dedim korktum umarım bizde görürüz 4+3 sata göre 😊
Zynpozdmr Cinarinannesii_ bende ilk gebeligimde 6. Hafta da kalp atışını duymuştum o zaman da korkkutmuslardi degerin düşük diye 404 çıkmıştı çünkü bunda 265 çıkınca daha çok korktum yükselir mi acaba diye umarım bizde yarın görürüz ultrasonda 🤲🏻🥰
Purpura26 Zynpozdmr 265 çıkalı ne kadar oldu? 265 bugun ki değerinse yarın keseyi görmen mümkün değil. Kan değerinin en az 2000 olması gerekiyor ki bazen o değerde bile karından gözükmeye biliyor. Haftaya anca gözükür.
Gamzeunal Zynpozdmr 5 haftalikken ilk betam 7474 idi bana cok yüksek geldi 16 sinda kalp atisini duymaya gidicem 6 haftalikken duyuluyormus tedirginim