Fetiyegrcay Bizde bir aksilik olmazsa inşallah Haziran 🥰 12+5 olduk bugün cinsiyet belli değil bakalım haftaya belli olabilir 😍
Tohumcuk cimrym bizde 13+5 ve bir hafta önde gidiyor doktor ikili teste erkek dedi bize pazartesi benimde randevum var değişir mi diye merak ediyorum bende 👶💙
cimrym Tohumcuk Hadi bakalım hayırlısı olsun ☺️ İkili testte birşey demedi doktorum ama bugün için belli olur söylerim dedi bakalım
61anne bizde bugün 14haftamiza girdik çok şükür cinsiyeti belli olmadi ay sonunda kontrolde insallh 🐣
Meralrabiamhmt 61anne mesela cok karnim cıkmadı arada bulantılar var ama ben hıc hamıle degılım gıbı korkularım oluyo atlatamıyorum burada gordugum postlar benı cok uzuyor buda korkulara sebep oluyor🙄
Tohumcuk Ikinci hamileligim ve zayıf olduğum için sanırım benimde göbeğim büyüdü birde hiç iç karnım yok ilk kızımda da karnım çok büyümüş tü..
61anne Meralrabiamhmt benimde arada oluyor acaba hamile degilmiyim diyorum arada bence tedirgin olduğumuz sürekli acaba iyimi diye düşündüğümüzden psikolojik gibi geliyor bana
61anne Meralrabiamhmt benimde karnım çok çıkmadi inanki üst komşum da hamile onun çıktı benim neden o kadar değil dediğim oluyor ama her hamile her hamilelik bir değil buyuycek annesi biraz sabır 🐣
Deletedmom15 Nisaa46 bende normal şartlarda haziran annesiyim ancak planlı sezeryan olacam bu nedenle mayısa alınack doğumum
Zeycannn findikkurdu2 son adet tarihin 3 Eylül seninde değil mi buarada öğrenirsen yazar mısın bana ben daha fazla dayanamayıp bebek eşyası almaya başladım 😍
Zeycannn findikkurdu2 inşallah gönlünden geçen neyse odur cinsiyeti tabi öncelikle rabbim sağlık sıhhat versin ❤️
Deletedmom27 Nisaa46 tahmini 16 haziran 13+1 iz bizde 🥰doktorumuz kesin erkek dedi bakalım bi ay sonra yine erkek derse daha çok ikna olurum heralde😂 🤷🏻♀️