Nisaa46 Hey Maşallah kızlar😍😍Haziran ayında hepimiz doğum hikayemizi yazalım da buralar doğum görsün hahayytt😂😂
Aslinurrr 12+0 Merhaba 🤰🏻 Doktorumuz erkek tahmininde bulundu ama tabiiki daha kesinleşmedi. Yarın ikili tarama testimiz var belki detaylı ultrasonda netleşir diye umuyorum 🤩
Btlerva iremibrahim bende yapmıştı canım evet pazartesi özele gittim dediği cıktı hayırlı haberler alırsın sende inşAllah 🤲🏻
Kahvelim_ Benim ikili taramayı yapan doktor ben söyleyemem cinsiyet demişti kendi doktorunda korona şuan .. 15 gün sonraya kaldım yani 😓😓
cimrym 13+5 deyim bende ama ulrasonda 1 hafta önde görünüyor. Bugün cinsiyeti öğrenmek için gideceğiz nasipse🤭🥰
Tohumcuk cimrym bizde 13+5 ve bir hafta önde gidiyor doktor ikili teste erkek dedi bize pazartesi benimde randevum var değişir mi diye merak ediyorum bende 👶💙
Msd26 Nisaa46 benimde haziranın başı bugün 14 +6 olduk 2gün önce gitmiştim doktora ama totosunu dönmüş normal ultrasondan bakarak bi tahminde bulundu ama ben değişebilir diye kendimi daha adapte etmedim cinsiyetini :)
Ylz-37 11+5 olduk bizde 2. Hamileliğim ilkide hazirandı Buda🤗kontrolümüz 13 haftada olcak bakalım cinsiyet için ne diyecek doktorumuz
UrazyadaMasal Meralrabiamhmt ilk hamileligimde hiç böyle değildi ilki hiç hamile gibi degildim ama bu çok zor geçiyor hiç bişey yiyemiyorum 😔