Beyza_yzk MehZey Benimde son adet tarihim 2 Nisan doktorum 28 Aralık son ama Ocağa atarız dedi büyük ihtimalle 4 Ocakta olacak çünkü sezeryan ve o zaman da 39+4 oluyor
MehZey Beyza_yzk hayırlısı olsun hakkınızda bende o tarihe denk düşerim herhalde sıkıntı çıkmazsa tabi 42. Haftaya kadar görmezsek 🙈
tashilal59 alenrenas1 evet 32+5 cinsiyetimiz erkek bu benim 2. Cocugum olucak 4 yasında oglum var bide 🤗
tashilal59 alenrenas1 evet 32+5 cinsiyetimiz erkek bu benim 2. Cocugum olucak 4 yasında oglum var bide 🤗
tashilal59 alenrenas1 sizin kacıcncı gebeliginiz birde sizin cinsiyetimiz nedir 🥰 benim ilk dogumum normaldi bakalım bunda da bir aksilik olmassa normal düsünüyorum yine siz nasıl dogum düsünüyorsunuz 😊🥰
Mujizam Papatya06 Doktorum 25 ocak diye soyledi insallah saglikla zamaninda kucağımıza almayı nasip etsin Allah
Mahbuss Papatya06 ocağın son haftası görünüyor Allah izin verirse inşallah 🤲 32+3 haftalığız kızımla 🥰
Sirinanne1 Mahbuss bizimde ocağın son haftası görünüyor ama nedense daha erken gelcek gibi hissediyom🙈
demir_dilek Papatya06 Sezaryen tarihi vermek için 31 Aralıkta çağırdı. O tarihte 36+3 olmuş olacağım.
G19- demir_dilek aynı tarihlerimiz sanırsam 30 aralıkta 36+3 oluyoruz doktorumuz bizi de o zaman çağırdı sezeryan neye göre dedi acaba benim kafası yukarıdaymış da sezeryan olur dönmezse aşağı dedi bana da
Beyza_yzk MehZey Normal düşünüyorsanız tam tarih belli olmaz sizin ne zaman gelmek isterse minik o zaman gelir benim ikinci sezeryan olacağı için tarih belli oluyo tabii 🥰