Gulsahkyc BerisMervos 5 cm açıklığım vardı ama sancım yoktu iri bebek olduğu için 39. Haftada suni sancıyla doğum yaptım . Suni doğumu başlatmak ya da hızlandırmak için
Ugurbocegi9876 Fatihinannesiii bebeğin yukarıda olması karnına bakılınca anlaşılan birşeymi mesela benim karnım basket topu gibi tam ortada bazı kişilrde aşağı doğru sivrileşiyor aşağı inmiş mi oluyor öyle olduğunda
Ugurbocegi9876 Fatihinannesiii bebeğin yukarıda olması karnına bakılınca anlaşılan birşeymi mesela benim karnım basket topu gibi tam ortada bazı kişilrde aşağı doğru sivrileşiyor aşağı inmiş mi oluyor öyle olduğunda
Fatihinannesiii Ugurbocegi9876 doğumdan önce doktor muayene etti ultrason falan bakmıştı sonra bana karnın yukarıda bebek de yukarıda zamanı olduğunu söylemişti doğum anında indi denilebilir karnım
Rmeysa_1661 HappyMom ben ilk oğlumda hiç normal sancı çekmedim o yüzden daha mı zor hafif mi kıyas yapamıyorum ama bence suni sancı da o kadar kötü değil denenebilir elbette ki dünyaya bir can getiriyoruz sıfır acısız olması beklenemez 🤭
0311SDM Benimde 40+4 2 cm açılma dediler bı haftadır sancı şu gelmesini bekliyorum yarinda nst var cumaya kadar bişi olmazsa bende suni alacağım galiba çok sabirsizlaniyorum bebeğime sağlıkla kavuşmak için 🤲🥰
0311SDM Benimde 40+4 2 cm açılma dediler bı haftadır sancı şu gelmesini bekliyorum yarinda nst var cumaya kadar bişi olmazsa bende suni alacağım galiba çok sabirsizlaniyorum bebeğime sağlıkla kavuşmak için 🤲🥰
Anne11111 eminedln-27 bugun aynısıni bana da dedi bende 38+5 teyim. Bende sasirdim neden suni sanci diye. Niye Kendinin gelmesini beklemiyorlar doktorlar 42 ye kadar zamanimiz yok mu
Alipoyraz Anne11111 bnde genelde 40 haftadan sonra plesanta yaşlandığı için bebeği beslemiyor diye biliyorum hep öyle okudum doktorumun asistanı çok yakın arkadaşm oda öyle söylemişti. Plesanta çalışmadıkçada su azalır. O yüzden 40 dan snra olmasını istiyo çogu dr sanırım🤷🏻♀️
Anne11111 eminedln-27 bugun aynısıni bana da dedi bende 38+5 teyim. Bende sasirdim neden suni sanci diye. Niye Kendinin gelmesini beklemiyorlar doktorlar 42 ye kadar zamanimiz yok mu