Slnmlh Mervemlym benimde 6gün kala 22.4 çıktı. Şuan 12.haftamız bebeğimle. 😍 İki güne bir kan verin. Düzeldi yükselmesi lazım
1072PINAR Mervemlym canım benim adetimden üç gün geçtikten sonra değerim 5.9 du. BÜYÜK İHTİMALLE kaybedecek olsamda(betam artmıyor) 7+4 hamileyim şuan.değerim ilk günler iki katı arttı.Sadece sabırla bekle.İnşAllah değerlerin artar.Bence az değil değerin.
Eymirinannesi Mervemlym adetini geçmişti 28,76 çıkmıştı. Seninki daha geçmemiş. İki günde bir artışa bak
gigi Mervemlym geç döllenme geç yumurtama olmuştur canım adet tarihinle bağ kurup üzülme yükselir değerin
Mervemlym Eymirinannesi dün akşam 10 da kan verdim bidaha yarın akşam 10 da vermem gerekiyor canım dimi
Mervemlym Eymirinannesi ben dün akşam 10 da verdim canım ilk kanı yanı yârin vereyim mi katlamış mı diye değer
Prensprenses Kızlar benimde size bişey sorayım benimde betaö şuan 17 doktor hormon testi yap dedi adetin 2. Günü yaptım 13 çıktı sonra adet bitince somucu aldım baktım 13 ve 2 gün geçmişti tekrar yaptım 17 acaba artarmı
Sltnncr Mervemlym beta hcg m ilk kan testinde 14.51 di canım şuan 28 haftalik olduk 🙂) yükselmesini bekle 🙂)
SedaOzbier sabretsene 1 hafta.. yükselmezse tam bi hayal kırıklığı..bu arada uygulamaşar yüklemişsin falan.. üzülmeni istemem
Mervemlym SedaOzbier ya bazılarınız var moral bozmaya birebir sanane arkadasım yüklerim yüklemem !!! Sabredemedim ne yapayım onun açıklanasını mı yapayım !!!!
DidemYldrm Mervemlym benim 4 gün kala 11,46 çıkmıştı adet günüm 192 olmuştu sonra arttı 6 hafta da kese 7 hafta da kalp atışını duyduk 😍😍 şimdi 29+0 oluyoruz bu gece 🙏💙