Smyye16 Sema166 😀😀 evet insallah hayirlisi olsun da . Aynen eltim 1 hafta benden once sankim anlasmalı gibi 🙈😁
Sema166 Smyye16 Eltimle hamile kalmak iatermiydim hiç bilemedim 🙈😂 zorluğu vardır büyük bi ihtimalle 😍
Smyye16 Sema166 😊 beraber gidip geliyoruz hastaneye alisverisde beraber yaptik onun 2. Cocugu bennim ilk 🙈 az kaldı haziran sonu doğum
Sema166 Smyye16 Oo baya az kalmış sağlıcakla alın ikinizde kucağınıza 🙏🏼 ben burda kayınvalidenize üzüldüm kadın hanginizle ilgilencek zor olur valla 😂
Smyye16 Sema166 kayinvalidem ve kayinpederim öldü ben hic gormedim onlari 😊 benim annem yanimda saolsun
Fatmafatma Smyye16 bebeklerin kilosu bazen anne ve babadan dolayida ne cok kilolu necok zayif eger siz zayif dogduysaniz bebekde zayif doguyormus genetikden olabiliyormus saglikli olsunda kilo alir illaki
Smyye16 Fatmafatma 😊 aynen oyle babasıda dogdugunda kiloluymus bende dogdugumda oyleymisim gende sorun yok 😀 aynen saglikli sekilde alayimda kucagima sonrada kilo alir
Sema166 Smyye16 Başınız sağolsun canım zaten annelnin olması sana yeter benimde annem bakıcak bana inşallah insan annesiyle rahat olduğu gibi kimseyle olamıyo zaten ☺🙏🏼