ozklcayse Hazan_yeli25 doktor istiyor. Belirtisi yok canım. İki hafta sonra ölçüm yapılıyor. Aradan iki hafta geçtiyse doktoruna sor test isterse yaptır. Bide kaç haftalıksın
Hazan_yeli25 ozklcayse 18 haftaligim 😔 ben önceden geçirmiş olma ihtimalim çok yüksek hamilelikten öncede hep atardim ağzıma köfte yogururkn mantı yprkn vs ben doktora itiraf edeyim yapsin madem testi off salak kafam 😰😰
ozklcayse Eğer Hazan_yeli25 içini ferah tur canım . Belki geçirmemişsindir. Burayı okuyup endişelenme . Benim test sonucum öyleydi yinede. Sakin kalmaya baktım buradakiler içimi rahatlattı sağolsunlar. Randevunu bekle . Ve dikkat et yinede
Hazan_yeli25 ozklcayse ay inşallah sağol sende beni biraz olsun rahatlattın birdaha tövbe nerden sürdüm agzima muhakkak yaptırırım testi teşekkür ederim 🤗
Brknly ozklcayse merhaba 3 ay önce geçirdiğinizi nasıl anladınız ? Yani bana avidite testi yapıldı 3 ay önce dediler ama şimdi de geçiriyor olabilirsin dediler
Imren3232 OzgeSahin2 Slm benimde pozitif cikti avidite yapıldı su an bende antibiyotik kullanıyorum 31.haftamdayim doktorum rahat olmami söyledi ilacı kullanıyoruz allahin izniyle sağlıkla alırız inşallah bebislerimizi
babyandmommy Imren3232 bebeğiniz iyidir inşallah 🙏🏻 Doktorumda bana öyle söyledi bende kafama takmıyorum artık çok üzülmüştüm başlarda
OzgeSahin2 Imren3232 yaaa ayni haftadaymisiz hareketleri faln cok sukur iyi ama korkuyorum yine de acaba biseyi var mi diye 😏Sende oyle misin Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
pamuktenlim Brknly benimde aviditem düşük geldi ama herhangi bir ilacı yokmuş bana öyle söylendi ve ilaç verilmedi siz kaç haftalıksınz