ozklcayse Busra-kaya anladım inşallah öyledir canım. Test hemen çıkmıyor ya insan kafayı yiyor. Sürekli izliyorum okuyorum 🤷♀️
ozklcayse balyanakoglum evet mutlaka öyle. Allah ne derse o oluyor. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız❤️
aylh4467 Ben evde muhabbet kuşu besliyorum ondan da bulaşır mı korktum şimdi 😢 bir de kaç aya kadar dikkat etmeliyiz
ozklcayse aylh4467 sadece çiğ et yıkanmamış yeşillikler ve kedi dışkısından geçiyor. Ger ay geçebilir ilk trimester tehlikeli ⚠️ . Malesef bende bekliyorum bildiklerim bu kadar
Tugce48484 ozklcayse bende de çıkmıştı bir sorun olmadı açıkçası sebzeleri çok dikkatli yıka birde kedilerden uzak dur
babyandmommy Bende şuan hala pozitif ve antibiyotik kullanıyorum. Doktorum sakın aldırma dedi aldırmayı düşünmüyorum tabiki, çok korkuyordum endişeliydim çocuğuma bişey olur diye. 8+5 hamileliğim
balyanakoglum babyandmommy canım çok uzun zaman geçmiş özelden giremiyorum burdan yazarsan yardımcı olabilirim 😊
ozklcayse Avidite sonucum yüksek çıktı çok şükür. Gebelikten hemen önce geçirmişsin dedi doktor. Bundan sonrası için dikkat etmeliyim🙈dua eden etmeten herkese teşekkür ederim
Elbiiiii ozklcayse canım bendede öyle olmuştu doktorum avidite testi istedi ve o teste yeni geçirmedipim önceden geçirdiğim yani temiz çıktı oyuzden korkmaa inşallah temizdir🙏
Dilara1503 ozklcayse ıgg pozitif önceden geçiriyor olmak demek. İgm pozitif suan geçiriyor olma ihtimaln olduğu için istemiştr. Ne çıktı sonucun nasılsın
ozklcayse Dilara1503 canım evet öyle. Benimki 3 aydan veya daha fazla ay önceden geçirmişim öyle çıktı. Bu testi verdiğim de 7 haftalıktı. Sonucu bekle derken 10 haftalık oldum. Şimdide yeni 12 ye gircez. Çok şükür bi problem çıkmadı yani