bende 6. Hafta başladım yatarken 2 tane içiyordum iyi geliyordu şimdi 8+3 oldum gece 2 tane sabah 1 tane içiyorum yoksa kusmaktan ölücem su bile içemiyorum anında çıkıyor

Anne18 canım kızımda 9 ay boyunca kullandım hatta son ay doktor vermek istemedi ama ben bırsey yiyemem o zaman. Simdi ogluma hamileyim 6 aydır kullanuyorum

Hanz ben 18. Haftalığım 2 gündür 1 e indirdim bi değişiklik olmadı bir hafta falan geçsin bi gün demeyeyim içmemeyi diye düşünüyorum 😂😂😂

Hanz ben 18. Haftalığım 2 gündür 1 e indirdim bi değişiklik olmadı bir hafta falan geçsin bi gün demeyeyim içmemeyi diye düşünüyorum 😂😂😂

Hanz bende günde iki tane içiyorum 3 hafta önce flan 1 e düşürdüm sabah uyanınca aç karna içiyorum bi sıkıntım olmuyor çok şükür 🙏🏻

• Hanz bunu yanıtladı.
  • Hanz bunu beğendi.

Ayseguldt bağımlılık yapsa ben bırakamazdım heralde benim gibi bırakanda birçok kişi var

Anne18 bende 29+3 haftalik gebeyim.Doktor bana birak felan demedi.Bir gun almadim ilaci ertesi gun basim dondu midem bulandi.Ah canim ilacim 😍😍

Anne18 35teyim yeni yeni bırakmaya başladım. Ki hala biraz mide bulantım oluyo ama dayanmaya çalışıyorum.