Deletedmom79 Zeliiiss canım ben adetime 3 gün varken öğrendim Hemde 28 beta değeriyle kansızlığımda aşırı vardı öyle böyle değil ama doktorum bana öyle birşey demedi şuan 26 haftalığız çok şükür 🙏 içini ferah tut, istersen bi başka doktora da gözük.
Uykulugebe Zeliiiss beta HCG değeri kiminde düşük oluyor ama bu hamile değilsin veya dış gebesin anlamına gelmez canım. Adetin 4 gün geçmiş yani 4 haftalık gebe olabilirsin ya da geç döllenme olmuş olabilir 10 gün sonra filan ultrasonda kese gozukmezse o zaman akla dış gebelik gelebilir. Ama henüz bunu bilmek için erken
ayminaninannesi Zeliiiss aynı durumu bende yaşadım bence kan ver ve aile hekimine gitme kadın doğuma git tam muayene ol ilk kan verdim 46 cıktı beta sonra 2 3 gün sonra verdim 3258 çıkmıştı suan şükür 15 +3 hamileym tekrar kan ver cnm
Zeliiiss ayminaninannesi beklicem çarşamba günü gidicem yenidir diye düşünüyorum öyle yapmalı miyim sence
ayminaninannesi Zeliiiss onu bilemem cnm yanlış yonlendirmeym ama kadın doğum doktoruna git hem kanında bakılsın en azindan içinde rahat olur