Tugceasel_ Hatice35 Kan uyuşmazlığınız yok merak etmeyin Sizin eğer eksi olsaydı kan uyuşmazlığı iğnesi vuruluyor gebeyken. Endişe etmeyin ama içim rahat etsin derseniz bir doktorla mutlaka görüşmelisiniz
Hatice35 Tugceasel_ eşimle ben akrabayız dokturumda bişey demedi tedavi görüyorum o yüzden en küçük şeyi bile merak ediyorum
Hatice35 Gulgok doktor zaten bişey demedi Bi kadın dedi eşimle kan gurubları aynıymış sık sık düşük yapıyormuş bilmem ne cidden yaşayan varmı diye bu postu açtım
Hatice35 Baharhnm bende sorun yaşacağını sanmıyorum doktor bişey demedi Bi kaç söylenti duydum merak ettim yaşayan varmı bide eşimle akrabalığım var o yüzden
halitefe Hatice35 yok canım ne sıkıntısı olacak kan uyuşmazlığı için soruyorsan kan uyuşmazlığı böyle bişey değil
TgcDmrblk Hatice35 sorun olmuyor aynı kan grubunda eğer sormak istediğiniz kan uyuşmazlığıysa anne kan grubu negatif baba kan grubu pozitifse o zaman kan uyuşmazlığı oluyor ve anneye iğne vuruyorlar
Hatice35 Gizemlimmio ilk muayene de söyledi Bi sıkıntı yaratmıyacağına tedavi sürecindeyim işte kocamlada kuzeniz çevredekiler böyle işte olur olmaz diye yalan dolan şeyler söylüyor insan merak ediyor
Minikkus2021 Hatice35 Benim abimle yengemde kuzen 2 tane çocuklari var maşallah hicbi skinti yok.Olacaksa Allah’tan o ne derse o olur.sıkinti yapmani gerektirecek bşy yok.
Gizemlimmio Hatice35 Akraba evliliklerinde bebekte olabilecek genetik sıkıntılar daha ciddi sorunlar maalesef. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu 🌸
Hatice35 Tazeanne0 teşekkür ederim işte tedavi görüyorum ya her ağızdan Bi ses o yüzden merak ettim 😊
058elf Hatice35 benimde eşimle aynı kan grubumuz. Hamile kalmaya bi sorun yaratacağımı sanmıyorum kan gruplarının ama seninki negatif olmuş olsaydı uyuşmazlıktan iğne olurdun
Hatice35 sehrengiz_8 araştırdım biliyorum ama artık tedavi sürecindeyim artık insan herşeyi merak ediyor
sehrengiz_8 Hatice35 maalesef o kadar uzun ve belirsiz bir süreç olunca her şeyden şüphelenmeye başlıyoruz artık
Heyecandorukta Hatice35 Siz negatif eşiniz pozitif oldulunda sorun oluyor, ikinizin aynı olması sorun teşkil etmez. Mesela ben negatifim eşim pozitif, bizde uyuşmazlık sorunu var, 28. Haftada uyuşmazlık iğnesi oldum o yüzden.
Htcemr20 Mom050 anne negatif baba pozitif olursa ve çocuk pozitif olursa 2. Pozitif çocukta uyuşmazlık olur onda da artık iğneyle hallediyor canım
Heyecandorukta Hatice35 Anladım, doktora mutlaka danışın durumunuzu, sormuştur tabi varmı akraba evliliği diye ama atladıysa da siz belirtin. 1. Dereceden akrabasınız çünkü, varsa önlemi hamilelik öncesi yapılacakları bilmekte fayda var bence.
Heyecandorukta Hatice35 Asıl sorun zaten kan grubu değil 1. Derecede akraba olmanız. Bu da çocuk sahibi olmaya engel değil, çocukda oluşabilecek hasarlara zemin hazırlarmı o önemli olan! Tavsiyem, genetik yatkınlık testi yaptırmanız. Günümüzde baya detaylı yapılıyor bu testler
Hatice35 Heyecandorukta akrabalarımda öz amca çocukları olup evlenip sapasağlam çocukları var kuzen olup evlenen sağlıklı çocuk doğuran var bu binde bin olan bir durum tabi yine insan merak ediyor
Snmom Tıp artık çok ilerledi. Sizin durumunuz hamile kalmaya zaten engel değil ama velevki olsaydı artık onunda çaresi var. Kan grupları çaprazlamayla atanıyor. Yani biz eşimle A+ iz ama oğlum A- oldu. Çok şükür sağlığında herhangi bir sorun yok. %7 ihtimali gerçek yapıp bizden farklı oldu 😂